Merhabalar, eminim defalarca konuşulmuş tartışılmış bi konudur. Ama boylesi gorulmuş mudur bilemem.

30 yaşında eğitimli calışan bir bayanım. 3 yıldır evliyim. Evlendikten sonra gun gectikce farketmeye başladım. Eşim anormal derece de bulunduğumuz her ama her ortamda kadınları suzuyor, kacamak kacamak bakışlar atıyor. Tabi ki kendince caktırmıyor.

Bu durum yıllar icerisinde defalarca tartışma konusu oldu, kendimizce cozumler bulduk kustuk barıştık ama nafile, zerre kadar değişiklik yok.

Eşim itinayla ya abartıyorsun diyor, yada eğer sahiden baktiysam farkında değilim diyor.
Bi yandan inanmıyorum tabi - nasıl olurda gozu her eli yuzu duzgun bayana kaydiginda farketmez diyorum , ama diğer yandan da o kadar aşırı takıntılı bakmanın da sağlıklı birsey olabileceğini duşunuyorum. Ve o kadar sıkıntı stres yarattı ki bu konu, insan en azından bu sıkıntıyı yaşamamak icin bakmaz yada kendini azıcık olsun kontrol eder diye duşunuyorum.

Misal gecen tramvay da oturuyoruz karşılıklı, arkamda kız oturuyor, farkettim eşim yine resmen "bon bon" oraya bakıyor. Caktırmadim, eşimin dikkatini dağıtmaya calıştım tlfdan birsey falan gosterdim , bi afalladi silkelendi, sonra hop tekrar gozler arkaya kaydı.

Bi başka zaman misal, Avm de sıramızı bekliyoruz, ben eşimi karşıdaki aynadan takip ediyorum o farkında olmadan. Ve Eşim kacamak kacamak yan yan bir bayana bakışlar atıyor- hemde dakikalarca, o bayan o ortamdan gidene kadar. Bir bayan gidince, hop yerine başka eli yuzu duzgun bir bayan geciyor, ve o dikizleniyor.

Kalabalık ortamda bi koşede bir bayan gordu diyelim, mumkun olduğu sure o koşeye bakmaya calışır, hatta o kişinin orda olduğunu unutmayıp, 5 dk sonra bile ordan gecerken yine bakar.

Ben hic rahatsız etmesem, boyle gider tum gun boyu...

Yani demek istediğim arkadaşlar, adeta kontrolsuz her ortamda bi cok kadına bakma dikizleme isteği gibi birsey sanki. 32 yaşında kendisi, ergenimsi takıntıları vs coktan aşmış olması lazım.

Bu durum olmasa, o kadar iyi anlaşan gulen, eğlenen, beraber yaşamaktan zevk alan bir ciftiz ki. Ama bu durum artık ne yazık ki psikolojimi fazlasıyla etkiliyor, eşimin davranışlarını takip etmekten ve surekli olarak aynı konuyu gundeme getirip tartışma cıkmasından ikimizde bezmiş vaziyetteyiz.

Aynı yada benzeri şeyler yaşayan bayanlar var mı acaba aramızda?Tecrubelerinizden fikirlerinizden faydalanmak isterim