Merhaba ablalarım. Ben lise 4e gidiyorum. Hemen anlatmak istiyorum durumu. Benim sınıfta takıldığım iki tane yakın kız arkadaşım var, 3umuz hep birlikteyizdir. Son gunlerde bir cocuk geldi, arkadaşlarımdan birine aşırı yakın davranmaya başladı. Ve bunu surekli ama surekli yapıyor. Neredeyse her dakika cok guzel olduğunu belirtiyor filan. Kız da cok guzel valla lafım yok kıskanclığım ona değil. Ama sanırım ben herhalde bir erkeğin bana o gozle bakmamasına takılıp "cirkin miyim ya" kompleksine giriyorum. Şimdi o arkadaşıma o lafları ederken ben rahatsız hissediyorum yani tamam kız cok guzel ama ben de yanında cantacısı gibi birşeyim herhalde bu cocuğun gozunde

Ha derseniz ki cocuktan mı hoşlanıyorsun kesinlikle hayır o tarz bir durum yok yani hoşlanıyor olsam kıskanmam normal ama hic ilgimi de cekmiyor ki, neden ilgi bana gosterilmeyince geriliyorum bilmiyorum. Bu size de oluyo mu ?
Oyle ilgi meraklısı olduğumu filan da hic duşunmemiştim ama sanırım biraz oyleyim. Bu durumdan nasıl kurtulucam bilmiyorum bana bir yol gosterin. Okuldan geldikten sonra uyuyorum, sonra gece 12 de uyanıp sabah 8de tekrar okula gidene kadar nasıl daha fazla guzelleşebilirim, makyaj hileleri vs gibi şeyler izliyorum kafayı yedim sanırım. Hazırlanmaya 2 saat once başlıyorum aynanın karışısından ayrılmıyorum. Belki bilincaltımda onceden bir takım sıkıntılar vardır bilmiyorum ama şimdiye kadar bana ilgi gosterilmeyip "guzelsin" bile denmeyip arkadaşıma surekli arkadaş adı altında yuruyen bir erkek olmamıştı. İlk defa acıkca bir başkasının yanında guzel filan olmadığımı hissettim ve bu ozguvenimi aşırı zedeliyor.