Nerden başlasam nasıl başlasam bilmiyorum. Bundan yaklaşık yedi ay once instagramda biriyle tanıştık. Bu arada sanal ilişkilere internetten tanışıp goruşmelere aşırı karşı biriyim hatta dalga gecerdim. Ama işte kınadığını yaşamadan olmezmiş insan. Neyse bu cocukla tanıştık ben tabi ciddiye almadım dalgasına konuşmaya başladım boyumu kilomu sordu 1.75 cidden boyum bende oyle soyledim ama kiloma 70 dedim. Aslında 87 kiloydum şu an 94 oldum. İnstagramda fotoğraflardan hic mi anlamadı derseniz ara ara spor yapan yuzen biriyim vucudum derli toplu ve kaslı hemde shoplu fotoğrafların bazıları az da olsa. E birde benim ust kısmım yuzum zayıftır coğu fotoğraflarım oyle. Bel altı bacak gozukenlerde de elbise etek var belli olmuyor fiziğim pek. Acıkcası 70 kiloyum derken cokta umrumda olmadı inanmazsa kendi bilir konuşmak zorunda mıyım dedim. Ama bir şey soylemeyince cocuk dedim ki konuşurum bir iki gun sonra yol veririm gider. Zaten işsiz olmamdan atanmayı bekliyor olmamdan kilo almaya devam ettim. E evde olmanın verdiği bu boşluktan da bizim muhabbet aldı başını gitti. Arkadaş başka şehirde yaşıyor bu arada. Sohbet muhabbet ilerledikce bizim kafalar aşırı uyuştu. Ben yedi ayın sonunda bir baktım bağlanmışım. O zaten kopamıyor. Ne olduğunu anlamadığım tuhaf bir şey oldu. Surekli aramalar mesajlar. Bana hic ısrar etmiyor goruşelim diye sen ne zaman istersen hazır olursan soyle diyor. Ama benim aklımda goruşmek yoktu ki zaten. Son gunlerde her şey tersine dondu ama. Artık goruşmek elini tutmak adını koymak istediğimi fark ettim.

Asıl probleme gelirsek şimdi ben kendimce bir karar aldım. İki bucuk uc ay gibi bir sure de diyet ve sporla kilo verip goruşebilir miyim sizce bunu başarabilir miyim. Onun olduğu şehire gidip surpriz yapmak istiyorum. 75 kilo da olsam yeter bana. Ama bu gucu bu motivasyonu kendimde bulamıyorum. Diyete başladım bu arada spora da gidiyorum ama başarabilir miyim emin değilim. Boşuna mı zorluyorum bazen şeytan yalan soyleyip kandırdın bir bahane bul ve bitir diyor ama bunu duşunmek canımı cok acıtıyor ve ona haksızlıkmış gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum kendimi kotu caresiz hissediyorum. Dalga gecmeden bir akıl verin ne olur bu aşk ne bicim bir şeymiş.