Arkadaşlar bildiğiniz veya bilmediğiniz gibi yurtdışında okuyorum ve Part time işe girdim.
Başta guzel gibiydi.. ta ki her şeyi yanlış yaptığımı anlayana kadar
Evet kırıp dokmedim. Evet siparişleri karıştırmadım ama daha başka şeyler var.
Mesela kafe sahibinin eşine gore, bulaşıkları cok yavaş yıkıyormuşum (duzgun yıkayamıyorsun değil yavaş yıkıyorsun diyor), cok pratik duşunemiyormuşum (mesela onu almak icin oraya gittin şunu da alsaydın şimdi yeniden git gel yapacaksın, veya benim korkum muşteriler yoğun olunca cok zorlanacaksın diyor) ve daha bir suru şey. Yani gercekten moralim cok bozuluyor ama yapamamış olmama değil, gercekten haklı olduğu icin.
Cuma deneme surem bitecek, o gunden sonra burada calışmamı istemeyecekler buna eminim. Ama oldu ki aslında tamam tecrubesizsin ama oğrenebilirsin derlerse bilmiyorum kalır mıyım ki isterim aslında cunku maddi acıdan zor durumdayım. Harclık yolluyorlar fakat fiyatlar o kadar yuksek ki burada, yetmiyor ve ben yetmediğini soyleyince yanlış anlaşılıyorum. En azından kendime ait param olsun istiyorum.
Ancaaaaak kendime guvenim gitti gibi buradan sonra acaba başka yerlerde calışma şansım olur mu? Cunku buradan cıktıktan ve vizeler bittikten sonra yeniden calışmak istiyorum. Cok guzel bir duyguymuş.
Ayrıca burada neredeyse her şey benim uzerime. Bulaşık, sipariş hazırlama, bazen temizlik, getir gotur...