kızlar dert değil tabi ama sizden fikir yada cesaret bekliyorum.. Şimdi benim ve eşimin ayrı arabalarımız var. Ben gayet Allah korusun kazasız belasız işime ve ozel işlerime kendi arabamla yaklasık 2 senedir istanbul trafiğine alışmış ve gayet iyi bi surucu olarak gidip geliyorum. Arabam otomatik vites benzinli . Eşimin ki manueldizel. Şuan calıştığım iş yeri eve cok uzak oldukca yuklu benzin parası olacak arabayı yenilemeyi istemiyorum istemiyoruz cunku tekrar uzerine para koy daha iyisini al yada dizel otomatik al olayına girersek bu suru para vercez ki otomatik dizel tutulan belli arabalar var onlarda cok cok pahalı eşimde onlardan alırım alırsam uğraşamayız arızalancak arabayla diyo. yada ikisinide satalım oyle alalım diyor.bende oyle olcağına ozaman benmi araba kalsın oluyorum. ama bu araba olayı zaten bir aileye 2 araba ( cok cok gerekli değilken) kulfet. aklıma şoyle geldi benimkini satsak eşim zaten cok kullanmıyo arabasını işi hem cok yakın hem servisle gidiyo bende manuel oğrensem cunku onun arabası zaten cok guzel ve cok kullanışlı ve cok seviyorum o nun arabası ama kullanabilirmiyim manuel ??otomatiğe alıştım super kullanıyorum ama diğerine cesaretim yok..
manuel araba kullanan yol ustalarınden cesaret,herkestende fikir bekliyorum

dert değil biliyorum buda dertmi demeyin ama kafamız karışık satacaksakta karar vermek lazım arabaya musteri cıktı sze danışmak istedim....:kedi: