2 gun once eşimle bir yerden geliyorduk. Ve arabanın icinde tartışıp durduk surekli o bana ben ona. Gittiğimiz yere ben gonullu gitmedim eşim ısrar etti zaten gitmeden once de evde kavga ettik zorla ikna etti beni sabret 1 saat oturup kalkarız dedi. Bende istemeye istemeye tamam dedim.
Gittik oturduk, millet sipariş verdi ben birşey icmicem dedim. Millet ısrar etti bende yok istemiyorum dedim. Bu sırada masadaki bir kadın şaka ile karışık 'bunlar cok hafif tatlılar kilo yapmıyor eğer o yuzden istemiyorsan, hem ... Bey de sizi her halinizle sevmiş baksanıza' dedi. Bunu diyince cok sinirlendim kafamdan aşağıya kaynar sular dokuldu. Eşimle gozgoze geldik kızdığımı anladı takılma boşver gibi kaş goz işareti yaptı. Ben dayanamadım. 'benim oyle bir problemim yok, eğer sizin varsa tercihinizi dikkatle yapın, menude kazan dibi var mesela tavsiye ederim ama iyi yanmış olanından secin' dedim. Doğal olarak ortam buz kesti herkes birbirine baktı. Gece bu enerji ile devam etti 1.5 saat sonra kalktık. Arabada kavga ettik, tartıştık yol boyunca. Daha eve 40 dakikalık yol varken eşim arabayı sağa cekti. Anahtarı elime tutuşturdu ne istiyorsan onu yap dedi. Hemen bir taksi cevirdi gitti.
Mecbur arabayı ben kullandım eve kadar. O gece geldi 12 gibi, yatmadım onu bekledim kapıda karşıladım hoşgeldin dedim. Ne oldu değdimi bunca yaygara cıkarmaya buyutmeye dedi. Hic boynuma sarılma dedi. Mahcup oldum herkese millet mesaj atıyor telefonuma bir problemmi oldu yanlış bir şey soylediysek yengeden ozur dileyelim falan diye.
Yine cevap vericektim sen zorladın ben o kadınları sevmiyorum diyecektim. Tuttum kendimi. Gecti salona oturdu televizyonu actı. Cok uykum var nolur tek gitmim yatağa kapatalım bu konuyu dedim, git sen ben birazdan gelirim dedi yuzume bakmadan. Sonra ben gittim ama uyumadım 20-30 dakka sonra o geldi bana sırtını dondu yattı yanıma. Ben ona dondum arkasından sarıldım. Optum ensesinden ozur dilerim dedim. Butun geceyi zehir ettin yolda 1 saniye susmadın şimdi gelip gonul almaya calışıyorsun. Mesele bu değil biraz yaptıklarından ders al tekrarlama dedi. Ozur dilemen olayları halletmez bana ispatla artık yapma şunu falan yaptı. Ama ben haksız olduğumi hala duşunmuyorum. İstemediğim bir ortama beni zorla goturdu o insanlara katlandım.
Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kavga ettik (verdiğimiz tepkiler)