Merhabalar...
Eşimle gecmişte cok ciddi problemlerimiz oldu, hemen hemen hepsini aştık.Son iki yıldır her şey iyi gidiyor.Yalnız son beş altı aydır surekli gerilmeme neden olan, psikolojimi bozan bir sorunla uğraşıyorum.Eşim 12 saat cok yoğun bir şekilde calışıyor, bende calışıyorum ama benim işim onunki kadar uzun ve yoğun değil.Ara ara işten telefon edip, "bıktım artık hayattan, surekli boyle yoğun calışmaktan, gucum kalmadı vs vs " gibi yakınıp benimde moralimi bozmasından cok yoruldum.İkinci bir iş arıyorum ek olarak yapayım o da calışma saatini aza indirsin diye ama başvurularıma olumlu bir donuş alamadım bir turlu.O bu şekilde arayıp, telefonda sayıp sayıp kapatınca iyice caresiz ve mutsuz hissediyorum.İlk başlarda surekli destek olmaya calışıyordum ama bu iş başvurusu yapıp geri donuş alamam sonucunda acıkcası bende kaldıramamaya başladım artık.

Bugun yine aradı bir yığın"bıktım usandım, yoruldum, artık yapamıyorum" temalı bir dolu şey sayıp kapattı.Tum yaşama hevesim gitti yine.Biliyorum cok yoruluyor ama benim yapabileceğim bir şey yok, elimden bir şey gelmiyor.Neyse aslında sizde durumlar nasıl, hep mi boyle yoğun calışanlar diye merak ettim ve birazda icimi dokmek istedim sanırım.