Merhaba kızlar

4 senelik evliyim. Kv ile altlıustlu oturuyoruz fakat kvlerden arada yazlıktalar.
Alt katıma geldiklerndede eşimle illa ki kavga ediyoruz.
Eşim her istediğimi alır yapmaya calışır
Fakat kvler gelince onlarla yiyoruz iciyoruz eve yatmaya iniyoruz.
Kvde baskın karakter her şeyi kendine gore ayarlar. Eşim cok alıngan ama iş kvdeme gorumceye gelince asla alınmıyor. Ama benim ufak bi sozume alınıyor. yukarda gorumcem eşime karşı terslendi eşimde bişey demedi. Bende eşime bunu soyledim. bana alındı bınu dediğim icin sen hic bişeyi haketmiyorsun sen benii dolduruyorsun ben onlarada alınganlık yapıp tersliyorum demeye başladı. Neyse ben modern aile olalım istiyorum sen oyle olamıyorsun dedi. bende modern aile olabilmemiz icin modern aile gibi yaşamamız lazım dedim. Ya da benim her şeye he dememi bekliyorsun o mu modern aile dedim. Ve kavga etmeye başladık ben sesli bağırdım bıktım artık diye. Duymuşlardır kesin kvler ( gorumcem evleneck her şeyi kendi isteklerine gore yapıyorlar, istediği şeyi yapıyor. Ben klasik adetleri istememiştim ama kv hepsini yaptı, cunku eşim annemin hevesi var dedi. Ses etmedim. Eşime dedim ki ben istediğim şeyleri yapamadım ne guzel annenler yapıyor dedim. Annemlere diycem senin yanında yapacakları şeyleri soylemesinler dedi.
Bu arada kucuk cocuğum var aşırı yoruluyorum hic dinlenemiyorym surekli gergin oluyorum bekli de ben haksızım. Sizden sadece fikir istiyorum. Alıngan erkekle nasıl başedilir