Not: Başlıkta evin tek cocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.

Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugune kadar bir cok insan farklı niyetle yanaştı ve daha once aldatildim yaklaşık 3 sene once. Ama bu cocuk da en cok hoşuma giden şey bana guven vermek istemesi, olgun duşunmesi ve yakışıklı olmasi ))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gozlerimin icine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.

Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha once eski goruştuğu kişi bayağı yipratmis cocuğu ve ailesini. O yuzden onlarda onemli olan bir birinizi secmeniz anlaşmaniz demişler.

Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?

Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerci benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...

Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KUCUK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ )))