Kızlar, Ocak annesiyim. Cok şukur Allah nasip etti bir bebeğim oldu. Ama doğumla birlikte yeni sıkıntılar yeni hayat duzeni beni cok zorluyor. Normal doğum yaptım ve normal doğumun dezavantajlarıni yaşadım. Dort yıldır evliyiz doğumdan once eşimle aramız oldukca iyiydi birbirimizi sever oper guzel sozler soyledk şimdi hicbiri yok, doğum sonrası uc ay olacak birliktelik de olmuyor canım cok yandığı icin devam ettiremiyorum. Eşim de soğudu artık bu yuzden .Dr a gittim hafif sarkma var dedi bundan dolayı sanırım zorlanıyorum. Başka turlu sıkıntılarda oldu vucudum da.
Bunun uzerine bebegimde sut alerjisi şuphesi var diyet yaptım bozdum bir bucuk ay oldu meme reddi vs doktor doktor gezdik bu surec beni cok yordu.
Bebeğim de ac olmadığı altı temiz bir problem olmadığı halde surekli ağlıyor. Kendi haline birakamiyorum. Surekli ya ayakta vey kucakta sallamamiz gerekiyor. Şimdiye kadar bunu kabul etmiyordum ama epey zor bir bebeğim var. Temel ihtiyaclarimi zor gideriyorum. Evden dışarı az cıkıyoruz gun nasıl geciyor anlamıyorum surekli emzirmeye veya uyutmaya calismakla geciyor.
Uyku duzeni olmuştu şimdi o da yok uyumuyor , uyumazsa da devamlı ağlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım ilk uc aydan sonra gecer duzen olur denirdi ama bizim kısır bir dongu oldu iyice. Cok mutsuz hissediyorum kendimi . Bebeğim hep hzurusz olduğu icin onla kaliteli vakit bile geciremiyoruz . Bu bile beni cok uzuyor artık.
Cok uzun yazdım ama ozellikle deneyimli anneler , bebeğim icin ne yapabilirim acaba ? Ne zaman sakinlesecek yada hep boyle mi gidecek ne dersiniz