Merhaba hanımlar. Evliliğimde hicbir sorun yok diye duşunuyordum aslında taki yakınımıza misafirliğe gidene kadar. Canımı sıkan şey yakınımızın eşi hanımına supriz ismine ozel hediyeler , bısey ıstemeden onun sevdıgı seyı alıp getırmeler vb. Hanımını mutlu edecek seyler yapmaya calısıyor. Cok guzel davranıyor hanımına karsı. Cok sevındım esıne boyle guzel davranmasına daha ıyı olsunlar fakat benım esımın davranısları yakınımızın esının esıne davranısının yanında benı sevmıyor mu dıye dusundurdu bana.
Benım esım ıse ben bısey bıttı desem hıc bıtmıyor eksık dıye soylenır. Hedıye en son ne zaman aldı hatırlamıyorum bıle. En sevdıgım meyveyı bıle alıp gelıp benı sevındırmez. Bana karsı mutlu etmek gıbı bır cabası yok. Ondan pahalı seylerde beklemıyorum zaten ama ufacık bısey bıle alıp getırmez doğum gunu gıbı gunlerde ıse gıder bır dal cıcek alır gelır. Yakınımızın esının davranısları ıle benım esımın davranısları arasında cok fark var. Esım sozde benı sevıyor bırde evladımız var cok şukur. Aramızda bır problemımızde yok. Ama bana karsı hıc mutlu etmedıgını aksam farkedınce kendı ıcımde uzuldum. Benım esım neden boyle seyler yapmıyor. Benmı haketmıyorum dıye duşundum. Yapısı budur belkı bılmıyorum. Ama gercekten icim acısı kendıme. Cunki bende herkes gıbı mutlu edılmeyı hakedıyorum. Ben ara sıra da olsa bıseyler yapıyorum ama esım neredeyse gul almak dısında yapdıgı hıcbırsey yok. İcimi dokmek istedim sadece. Teşekkur ederim okuyan arkadaslara.