Yedi yaşında bir oğlum 27 aylikta bir kızım var. Kızım doğduğundan itibaren altı ay dolumuna kadar cok sakindi bazen evde varlığını bile unutabilirdik. Kendi kendine uyuyordu uyandığında ağlamıyordu bile. Ancak sonrasında sebebini bulamadigim aglamalar, ofkelenmeler ve alnını sert yere vurmalar başladı. Evde bile ağlayarak hatta zırlayarak ve hatta boğurerek dolaşıyordu. Benim anlamadığım bi hastalık mi var diye defalarca doktora goturmeme rağmen her doktor soylediklerime guldu hicbirşeyi yok gayet sağlıklı dedi.Hastanede cocuk gelişimi uzmanıyla goruştum gayet sağlıklı dedi. Fiziksel hicbir sebep yok yani. Ama susturamıyorum gece uykularımız berbat sallanarak uyuyor altı aylıktan beri ama ne sallama ayaklarım duruyor gece yatağından gelip benim yatağıma gelmeye başladı gece uc saat oturuyoruz bazen uykusu var ama uyumuyor da uyutmuyor da .Gunduz de bazen kendi kendine cok guzel oynuyor ama cogunlukla icinden bir canavar cıkıyor sanki .Gecen ay evde duştu alnı yarıldı doku yapıştırıcısı ile yapıştırıldı darbe almasın iyileşene kadar dendi ama ne mumkun aklınıza gelebilecek heryere defalarca kafa atıyor sert olması bile engellemiyor.Sonrasi can acisiyla inanilmaz bir aglama.Aklima gelen elimden gelen herşeyi yapmaya calisiyorum ama nafile uyanik oldugu zamanin yuzde sekseni zırlayarak geciyor. Ne yapacagimi bilmiyorum artık kendimi sıkmaktan bi hal oldum ama duzelmiyor. Fikirlerinize talibim.