kizlar simdiden buda dertmi dediginizi duyar gibiyim, vallahi dert anacim bitmiyorr hic bitmiyorr, neyse tum guleryuzumle iyii geceler geceniz mutlu olsun diyim ve konuya gireyim,
3yasini 3 gun once bitirmis bi cocuk dusunun, ismi yagiz, yaklasik 4 aydir krese gidiyor, yani zorla aglaya aglaya hickira hickira sabah kres var diye uyanmak istemiyor, her sabah dedeee mem (irem) halasi yani diyerek tuttuyor tabi yine gittigi yer ayni, kress..
4 aydir hep hasta, hastanede yattik, lenf benzlerimiz sisti. Burun akintisi hapsrik? Biz artik bunlari hastaliktan saymaz olduk neredeyse, alisir dediler en gec 1 ay dediler, 4ay bitti hala hickirarak gidiyor krese. Hic kapida veda filmi yazmadim ogretmenlerine teslim ettim ciktim gittim.
birde su bilgiyi vermeden gecmiyim, daha cumle konusamiyor kelime var ama cumle yok. Cumleden sayarmisiniz bilmem ama, anne bak anne at anne tak felan da diyebiliyor.
Biz krese konusmasi ve sosyellesmesi acisindan verdik ama, konusmasi biraz daha duzeldi inkar edemem. Ama alisamamasi ve hastalik sureci mafetti. Ya cocuk aralik ayinda basladi krese nisan dahil her ay mutlaka ilac alinmiss, 2 ayda hastanede kalinmis. Doktorumuz artik birakin kresi cocukta okul fobisi olusacak yapmayin dedi. Bizde esimle konustuk acaba alsak mi diye birde sizlere sorayim fikir alayim dedim. Annneler lutfen yardim. Bekliyorum tecrubeli fikirlerinizi..
Kreş'e alisAmayan cocuk ..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kreş'e alisAmayan cocuk ..