merhaba hanımlar,

ozellikle iş hayatında deneyimi olan hatunlardan yorum bekliyorum diyerek konuya gireyim. sevdiğim işi yapıyorum, 11 aydır bir reklam ajansında calışıyorum. burada 1 senemi doldurmayı cok istiyorum acıkcası. aylardır sorunsuz bir şekilde calışırken son iki uc aydır falan devamlı iş yerindeki insanlarla sorun yaşıyorum. ve enteresan bicimde hep erkeklerle yaşıyorum bu sorunu. sırasıyla anlatayım.

işlerimiz yoğunlaşınca benimle aynı pozisyonda, serdar adında bir arkadaşı işe aldılar. serdar benden daha deneyimli, profesyoneldi ancak enerjimiz hic tutmadı. iş gereği aramızda devamlı bilgi paylaşımı yapılmalı ancak duzgun iletişim kuramadık, ters duştuk coğu zaman. ve işin nasıl yapılması gerektiği konusunda ters duştuk. fazla sesimi cıkarmadım, işine fazla karışmadım ve onun istediği gibi yapıldı. 1 ay dolmadan serdar'daki konsantrasyon, sorumluluk ve muşterilerden şikayet gelmesi problemleri yuzunden serdar'ı cıkardılar.

serdar'ın yerine eray adında bir arkadaşı işe aldılar. eray da 6-7 senelik freelance iş deneyimi olan, iş konusunda başarılı biri. ilk 1 hafta iyi gidiyorduk sonrasında eray'la da iletişim sorunu yaşamaya başladık. eray'ın hatası yuzunden patron bana kızdı hem de eray'ın yanında, eray bu esnada hic sesini cıkarmadı. olay benim uzerime kaldı maalesef. cok buyutulecek bir olay değildi ama rahatsız oldum. devamlı bilgi paylaşmamız gerekirken eray bana bilgi vermiyor, iletişim kuramıyoruz. mailleri yollarken, muşteri goruşmelerinde vs almam gereken bilgileri eray'dan alamıyorum. konuşmaya calışıyorum, yuzume bile bakmıyor devamlı başka şeylerle meşgul. en son bugun bir olay oldu, eray yapması gereken bir işi yapmadı, yetkililerimizden birisi şirket grubumuza işin yapılmasıyla alakalı bir hatırlatma mesajı yolladı. baktım yarım saat eray'dan ses cıkmadı, bu kez ben de ozelden eray'a hatırlattım, dedim ki "ben de yapabilirdim ama şu an musait değilim, sen yapar mısın?" (bu işi yapması gereken eray bu arada, ben değilim). ve eray'dan "hatırlatmaya gerek yok" yanıtını aldım, cevap yazmadım.

şimdi sen neden hatırlattın, karıştın? diyebilirsiniz. patron, birbirimizi tamamlamamızı istiyor cunku. eray'ın yapmadığı işin hesabını bana sorduğunda "eray yapmadı" "eray yapacaktı" gibi bir cevap duymak istemiyor. eray yapmadıysa sen yap gibi bir mantık var adamda. bugun o yuzden ben de yazdım.

sonuc olarak benim yanıma, benimle aynı pozisyonda gelen iki erkekle de anlaşamıyoruz. iyi niyetli ve duzgun yaklaşıyorum ama devamlı husrana uğruyorum. acaba sorun bende mi anlamadım. boyle oldukca ben geriliyorum, mutsuz oluyorum ve işime de yansıyor. bu sorunu nasıl aşabilirim? ben her şeyime, uslubuma, tavrıma cok dikkat ediyorum ama neden birebir calışmam gereken insanlarla bir ekip olamıyorum? ajansta başka kimseyle boyle sorunlar yaşamıyorum. aylarca herkesle uyum icinde calıştım. aylarca psikolojisi bozuk sacma sapan bir yetkiliye bile tahammul etmiş insanım ancak bunu aşamıyorum. patronum ilk zamanlar bana "sence eray nasıl biri?" dediğinde hicbir zaman şikayet etmedim, iyi, bilgili olduğunu soyledim. daha ne yapayım ben anlamadım yani.

yetkiliye gidip eray'la olan sorunlarımı anlatıp "eray'la konuşmanızı rica ediyorum. eğer uyumsuz olan bensem ben gideyim, siz eray'la devam edin cunku bu şekilde calışamıyorum" desem mi?