Aldatıldım, nasıl boşanabilirim.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Aldatıldım, nasıl boşanabilirim.
-
03-10-2022, 03:26:57Merhaba ben ilk defa yazıyorum, bocalarsam veya uzatırsam kusura bakmayın ama lutfen bilgisi olanlar bana ayrıntılı bilgi versin buna cok ihtiyacım var. Ben uc yıl once işyerinden biriyle tanıştım. Daha once kimseye aşık olmamıştım ona deli gibi bağlandım o da beni seviyordu biz cıkmaya tanıştık aradan 6 ay falan gecti ben onun telefonunda bir kizdan mesaj gordum naber diye, kıyameti kopardım cunku rehberinde hicbir bayan ekli degildi. Bana o bana takık bir kız ve peşimi bırakmıyor dedi yanimda kızı silip engelledi. Ama ben peşini bırakmadım 1 ay boyunca araştırdım face dokumune falan ulaştım bu kızı bulup ona mesaj attım. Meğer bu benimle tanıştığında bu kızla nişanlıymış, beni gorunce kızi bırakmış. Sonra ben bu durumu hazmedemedim ve yuva yıkmış olmak istemediğim icin ayrıldım. 1 ay gibi bir sure ayri kaldık. Ben cok ozledigim icin barıştık. Iki uc ay sonra ben telefonunda bir mesaj gordum benimde tanidigim bir kadinla mesajiydi bu. Ben yakalayinca bana anlattı biz ayriyken onunla girusmeye baslamis sonra da bırakamamış onu. Ben yine affettim niye bilmiyorum suan cok anlamsiz geliyor. Sonra biz evlendik 3 aylık evliyim bu arada bugun iş cıkışı o kadınla onu benim is yerimin yakınında bir kafede gordum el ele diz dize oturmuslardı, hemen yuzuğu bırakıp cıktım oradan. Su an bosanmak istiyorum daha uc aylık evliyken bunlari yapan ilerde neler yapmaz. Zararin neresinden donersem kardır diye cunku oyle biriyle bir gelecek duşunemiyorum artık. Ama boşanma işlemi nasil oluyor nasil bir celsede boşanırım. Uzasın istemiyorum, ben nasıl kurtulurum. Bu arada ailesi istediği icin benimle evlendiğini soyluyor. Lutfen arkadaslar nasil tek celsede bosanabilirim bilgisi olan var mi.