Kaynanamla hic anlaşamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kaynanamla hic anlaşamıyorum
-
03-10-2022, 03:24:52Slm arkadaşlar benim hayatım biraz karışık lutfen eleştiri değilde yorum yapın veee biraz positiz bakın ben 8 yildir evliyim ve 2 cocuğun var esim kamyoncu haftada 1 gelir yada 10 gunde bir kaynanam gulle herşeyim bir para esim calisiyor maaş almiyor babasının yanında Annesi babası durmadan oğlundan bisey isteme eve bisey almasin derler cocuklara oyuncak bile alsa babası kızar para harcama esim hic sesini cıkarmaz sonraxima diyim 7 yil ev ustunde kaldım eşyalarımı yeni almaya başladılar yeni evimde yemek pisiriyorjm bu hayatı ben sectim kabul ediyorum biliyordum boe olacağını ama bu kadar kaynananın pinti kıskanc olacağını bilmiyordum kayinbabanin aldığı herseyi saklıyor evin parasıyla gizli gizli altin alıyor eşinin bhaberri yok gecen gun esim bana hediye almış kızıyor yine almış kardeşi ve bende varım bize de alsin sana para veriyor helÂli degil geri iade ettim artik dayanamıyorum eşimde sesini cıkaramıyor cok seviyor biliyorum ama hergun tartışıyoruz kaynanamda herşeyimiz bir diyor harcama yapma ama o bisey alınca bana vermiyor yiyecek konusunda kocasıda ona inaniyor