Merhaba ben bi hata yaptım arkadaslar ve o hatanın bedelini oduyorum fakat benim iyi niyetim kotuluk olarak geri dondu.
Konu şu gorumcem evli 2 cocuk sahibi biz cok samımıydik evlenmeden once gayet iyiydi diyaloglarımız evlendikten sonra bana karsı tavırları degişti bazen cok iyi oluyordu bazen cok uzak davranıyordu ben adım attıkca arkamdan dedikodularını duyuyordum neyse esi ile bazı problemleri vardı ama gorumcemin sorumsuzluklarından kaynaklanan sorunlardı bunlar gorumcem boşanma kararı almış yanıma geldi benimle detaylı konustu fakat oncesinde ben gorumcemin hareketlerinden gezdiği insanlardan ve telefon goruşmelerinden baskası ile gormemden suphelerim vardı esini aldatıyor kurtulmak istiyor benden de abim seni dinler sen benim yanımda ol aklı ile gidiyor neyse ben gorumceme acık acık sordum hayatında birimi var diye bu bana ben senın az cok anladıgını anladım ben o adama guveniyorum esimi sevmiyroum ardık vs.kelimelerle bana herseyi anlattı ben tepkı verdim senin cocukların var ayrılmak ıstıyorsan ayrıl ama biri icin değil senin onceliğin cocukların desemde bu bana seni ilgilendirmez
sen kimsin si...git vs. vs. bir suru argo kelimelerle beni karsısından kovdu muhattap olmak istemedi soylediğine de bin pişman oldu ayrılıcam ben kafama koydugumu yaparım deyince bende 1 hafta duşundum ne yapabilirim kayınvalidem cok tuhaf bi insan para ver susar beni one atar o yuzden ben hic onunla muhattap olmadım esimle konustum durum bu kardesını al yanına konus dedim tepki vermediler konustular banada anlamsızca tavır aldılar neyse ben gorumcemle hakaretlerinden sonra konusmadım araya 7 8 ay girdi konusmadık gorumcemin esine mesaj gelmiş karın soyle boyle biriyle falan diye kimden bilmiyorum.neyse gorumcem konustugu adamı esinin karsısına cıkarıyor bi de kadın alıyorlar yanlarına esi gibi gosteriyorlar sırf ınansın diye esini susturuyor şupheler devam ediyor tabii sonra esim ve abisine gorumcem herseyi itiraf ediyor bunlar adamı yakalayıp il dısına gonderiyorlar gorumcemin esi yine bu konuda icine suphe duştugu icin sorun cıkartıyor esim benden yalancı sahitlik yapmamı istedi yemin et gerekirse dedi ki gorumcem ve esi benim evime geldi ben yemin billah edip gorumcemi korudum.. sonra esimin ailesi bana tavır aldı esimi doldurdular aramız bozuldu yeri geldi buyuk kavgalarımız oldu.ben rezil olmasınlar diye uyardım onları geri cekildim beni icine cektiler olayın. gecen lerde bu konu yine acıldı gorumcemin esi bir seyden suphelenip yine tartışma cıkarmıs esim gorumcemin evine gidip ben bişey bilmiyorum de gerekirse sus haksız ol bu konuda kardesimizi koru dediler.bende ben yeri geldi yemin ettim kimsenin bana yuzu kızarmadı ben asla bu konuya kendimi alet etmem dedim esim benimle tartıştı ben karısmam huzurum mu kaldı benim bu olaydan sonra ne yapmaya calısıyorsun dedim bana birsuru laf soyledi cekti gitti eve gelmedi bana da onceden duamdın simdi allah canımı alsında kurtulayım yazmıs cok zoruma gitti esim yanımda olup ta bana sahip cıkamadı diye duşunuyorum kardesini tuttu beni attı cok zoruma gitti akıl verin ne yapayım.
Bana yardımcı olun
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bana yardımcı olun