Ben mi kafama cok takıyorum nasıl bunların ustesinden gelirim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Ben mi kafama cok takıyorum nasıl bunların ustesinden gelirim
-
03-10-2022, 03:24:21Merhaba ablalarim ben 21 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. Eşimle aramız gayet iyi ufak tefek tartışmalar didişmeler var sadece sorun eşimle ilgili değil ama şoyle ki bir gorumcem var ve kaynanamdan bile cok can sıkıcı davranışları oluyor surekli bana laf etme derdinde sanki benim yerime gecmeye calışır gibi mesela duğun alışverişinde bana ne alındıysa ic camaşırıma kadar aynısını oda istedi ona da alındı ustelik beraber gideceğimiz yerlerde ben o kıyafetlerimden birini giymeyi planlarken gorumcem onu giyme ben giyicem sen şu kiyfetini giy şu ayakkabıyı giy diye bana ne giymem gerektiğinide soyluyor ben onları giymeyince de bana surat yapıyor şayet onun dediğini giyip gittiğim bir gunde kaynanam bana ne bicim giyinmişsin demişti bende demiştim gorumcemin soylediğini ama gorumcem hala soyluyor şunu giyin diye eşim bile dedi ne giyerse giyer karişma diye ama bunaltir derecede karışiyor. Her akşam eşime mesaj atıyor veya ariyor surekli saatlerce konuşurlar bi defa konuşurken telefon kapandı gorumcemin şarjı bitmiş eşim deliye dondu meraktan surekli arka arkaya arıyordu bende sakin ol o telefonu acınca geri donuş yapar sana dedim sadece bunu dedim diye ben kıskancmışım onun ailesini merak etmiyormuşum istemiyormuşum bir suru şey dedi bende hayır sakin ol diye demiştim dedim sus konuşma kes sesini sanane karışma bir suru şey daha dedi kalbim kırıldı yani mesela şuan eşim 2 gundur dışarıda ama beni bi defa merak edip aramadı ben aradım dun onu bugunde bu saat oldu hic aramadı ama kayınvalidemi aramış beni de araması Gerekmez mi. Gorumcem her gun abisini arayıp mesaj yazacağına bende onun yengesiyim bi defa da bana yazsın beni arasın dun kandil diye bana bi mesaj bari atsaydı ben tek tek aradım kayınvalidemi kayinpederimi. Eşimle konuşurken de eşimin işi olsa telefonu kapatacak olsa sen evlisin ya şimdi kapatırsın eşinle mi konuşucan falan diyor alınganlık mi yapıyorum bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor boyle şeyler. Eşimde tabi yediremiyor kendine yokya ne eşi deyip konuşmaya devam ediyor. Bizim kınamiz olacağı gun biz dans edicektik gorumcemde eşimi doldurmuş surekli rezil Olcan falan demiş eşim cıktı geldi etmiycem dans falan dedi etmedi boyle dolduruşa getiriyor eşimi haddi değilken. Ne yapmam gerek bilmiyorum ben evimin hanımı değilmişim giyinmeyi bilmezmişim dolma doldurmayı bile bilmezmişim bir suru şeyler diyor. Haftanın 4 gunu beraberiz zaten gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum. Eşim aylardır işsiz kaldığı oldu şimdi bile tam yoluna girmedi bi donem kayinpederimden borc para istedi eşim kayınvalidem de durup durup bana onu soyledi biz veriyoruz paranızı biz para verdik bizim verdiğimiz para boyle deyip durdu bi şey demedim ama eşime dedim ben yuk gibi hissediyorum boyle denilince diyorum eşimde bana kızdı alingansin bi şey yok bunda diyebilir falan diye. Eşimi seviyorum evet ama bazen keşke evlenmeseydim dediğimde cok oluyor. Gorumcem eşime cok fazla samimi sımsıkı sarılirlar mesela ama biz eşimle sarılsak gorumcem oksuruk ha eşinle mi sariliyosun falan der sanki yabancı gibiyim iclerinde onun yuzunden. Bi yere gitmek istesek bensiz mi gidiyorsunuz der e biz karı kocayız ne yaparsak yapalım yani karışması gereken bi sey değil ki. Durduk yere eşimin yanına oturur elini eşimin bacağının kokune kadar goturur oralarda gezdirir elini tutar oper birbirlerine masaj yaparlar ben bi şey demem eşim bana elma soyup verse bak eşine nasıl veriyor eşi var artık bize vermez falan dedi bende elimdeki elmayı gorumceme verdim sen ye buyur ben istemem dedim aldı yedi sonrada eşim bi daha soyuyordu kıyamam sana ya ay ne tatlı nasıl tatlı elma soyuyor falan diyor bilmiyorum bana garip geliyor cok uzun oldu evet ama anlatacak kimse yoktu icim dolmuş gibi hissetmiştim buraya kadar okuyup yardımcı olmak isterseniz bana fikirlerinizi bekliyorum