Merhaba hanımlar, 30 yaşındayım, bekarım ve şimdiye kadar aile, toplum baskısı vb. sebeplerden de olsa evlenmemiş olmayı hic sorun etmedim. Fakat goruştuğum biri bana "neden bu yaşa kadar evlenmedin" gibi bir soru sorunca irite oluyorum. Neden evlenmemiş olabilirim? Karşıma duzgun, istediğim gibi biri cıkmadı ki evlenmedim? Bende mi sorun var, ben mi alınganlık yapıyorum bilmiyorum gercekten boyle bir soru sorulması normal mi? Bir de boyle bir soru sorulunca sanki karşıdaki insanın aslında şunu duşunduğunu duşunuyorum: Herhalde sorunu var, bir şey var ki evlenmedi?
Bir de benim kız kardeşim benden once evlendi, bunu da kim olursa olsun hic cekinmeden soyluyorum. Benden kucuk kız kardeşim evli diye. Ama nedense bu soru sorulduğunda baştan o kişiye karşı bir on yargı oluşuyor bende. Mesela aynı yaşta biriyle tanıştım. (hoşlandığım biri)Bana bu soruyu yoneltti, cumleye yanlış anlama ama ile başlıyor ama ben yanlış anladım bile ne yazık ki. Kendisi de evlenmemiş ama bana boyle bir soru soruyor. Ozellikle yakın cevremde kız kardeşimin benden once evlendiğini soyleyince şaka yaptığını duşunup " ehehe sen evde mi kaldın yani" gibi bir cumle ile karşılık vermeleri sinirimi bozuyor. Acaba fazla mı artniyetliyim bilmiyorum ya da fazla mı alınganım?
Neden bu yaşa kadar evlenmedin?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Neden bu yaşa kadar evlenmedin?