Slm arkadaşlar nerden başlayım bilmiyorum. İki evladım var. Kızım dort bucuk yaşında oğlum bir yaşında Rabbim canlarına sağlık versin. Ama gel gelelim ben cok yoruldum. İkiside o kadar zor cocuklar ki kızımdan başlarsak Her şeyi ağlatarak yaptıran surekli ağlayan nazlı mı nazlı tırğına birşey olsa saatlerce tırnağım diye ağlayan ağlamadığı zamanlarda surekli konuşan Her şeyime mudahil olan bir cocuk ornek verecek olursam mesela anne corabını giy uşuteceksin bağırma sesin kısılacak suyu cok acma ışığı kapat israf olmasın gibi gibi tonlarca ornek var bunlar aklıma gelenler ben ise sessizliği seven birisiyim azıcık susta kafamı dinleyim diyorum yok onuda yapmıyor. Surekli sıkıldım diyen kreşten geliyor anne canım sıkılıyor diyor. Bunu genelde yapar bu yaşta can sıkıntısı neymiş anlamış degilim. Ben ise pek sevgi gormediğim icin sevgi hic gosteremem beraber oturup oyun oynadığımız yoktur cabuk sıkılıyorum. Bazen kızım kardeşiyle kavga eder ben kardeşin kucuk desem ağlamaya başlar. Sen beni sevmiyorsun bu evden gidecem gibisinden konuşur. Zaten buyuduğu zaman beni seveceğinide sanmıyorum. Annem de surekli evlatlarında senin gibi olsun der annemle pek anlaşamam haksızlığa tahammulum yoktur sabırlı birisiyim ama sabrım taştımı cok ağır konuşurum bu yuzden annem pek hoslanmaz gerci benıde babama benzettigi icinde sevmez ama orası ayrı konu
Oğluma gelirsek şimdi ikinciyı niye yaptın diyeceksiniz oda annemin zorlamalarıyla oldu kızımın kardeşi olsun sonra ileride cok pişman olursun gibisinden konuştu bende kızım kardessız kalmasın diye nasıp oldu yinede şukur sebebim. Oğlum koliktı yeni yeni sakinlesmeye başladı. Kışın surekli hastalıkla gecirdik. Asıl soruna gelirsem oğlum şimdi 14 aylık emzirmek istemiyorum emzirmeye başladığım zaman kan dolaşımım yavaşlıyor nefesim kesiliyor gibi oluyorum bide bende ayak sendromu var onun etkisi varmı bilmiyorum dakikalarca hareketsiz kalmak bana zulum gibi geliyor. Ek gıdadan pek yemiyor. Sutte icmiyor. Ne yapacam bilmiyorum. Hayattan zevk almıyorum bazen kacıp gidesim var başımı alıp yardım edin kızlar ne yapıyım. Kendimde cok halsizim gucum kuvvetim kalmıyor akşam dokuz oldumu gozlerim kapanıyor. Sımdıden cevaplar icin sagolun kızlar
Cocuklarım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme