Nasıl anlatsam bilmiyorum,ağlamaktan gozlerim şişti,dugunum olucak ben de gelinlik icin nişanlımın olduğu şehre geldim o kadar yol cekip,cok bilindik bir yer diye guvendim.
Gelinlik modelime karar vermek icin gelinlik deneyecektim,calışan iki kadın adeta zayıf olduğum icin benimle dalga gecti,sanki hastalıklıy mışım tiksinc cirkin mişim gibi surat ifadesini unutamıyorum,hadi tamam bir kere dersin iki kere dersin anlarım,her modeli denedigimde,ayrı ayrı laf soyledi,nişanlıma dedi cok zayıf bakmıyor musun,vucut olculerimi alırken bilegimle kolumla ayrı ayrı dalga gecti
En son dayanamadım bozdum,nasıl ki şişman birine şişman denince ayıp oluyorsa bu da boyle dedim,bozuldu toparlamaya calıştı aradan 10 dk sonra yanındaki kadınla birlikte yine zayıflıgımla alakalı dalga gectiler,seni dugun gunu duşunemiyoruz yok olursun heralde dediler
Cok sinirliyim cok,normalde ne guzel manken gibisin denen biriyim,cevremde de beğenilirim hep,boyle bir aşağılanma gormedim ben,nasıl şikayet edebilirim ne yapabilirim