Cok karisik duygular icindeyim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Cok karisik duygular icindeyim
-
03-10-2022, 03:23:16Mrb uzatmadan konuya girmek istiyorum 1.5 yıl oldu evliliğim kayinvalide ile oturuyorum kendisi pek bir şeyime karışmaz o yonden cok rahatim ama kendisi calışıyor diye evi otel gibi kullanıyor sanki bu evden degil gibi oglu ile iletişim sıfır işten geldiği gibi odasına cekiliyor kahvesiz yapamıyor bağımlı yani sozum ona degil tabi ki istediğini yer icer ama eşime destek olmuyor bir sorun varsa gelip konuşmuyor evde bir eksik olduğunda gidip almıyor ne kadar calışsa da o da bu evde yiyor iciyor sırf bir şey almamak icin gidip kendine abur cubur tarzında bir şeyler alıyor odasına cekiliyor yiyor ve fazlasını aliyor saklıyor sonrada bir bakıyorum bir poşet ekmek ,biskuvi ,kek vb. Atiştırmaliklari cop de goruyorum ayrıca şampuan kremler parfumler aliyor hepsini saklıyor kullansa ammena diyeceğim banane ama kullanmıyor saklıyor kimseye de vermiyor hem tarihi geciyor cope atıyor cok sinir oluyorum evde yabancı gibiyiz resmen izinli olduğu zaman da disari cıkıyor aksam geliyor ben zaten yalnızım bebegim kucuk onunla ilgilenmekten ne yemege nede ev işine yetişebiliyorum bebegim cok huysuz ve gazlı ailem cok uzakta cevremde bir yakın arkadaşım yok kimseye de demek istemiyorum aile icini sıkıntıları gercekten cok dolmuş bur vaziyetteyim bebegimin huzursuzluğu karşısındaki caresizlik zaten beni cok uzuyor uykusuz geceler baya yıprattı beni yemege yetişememek ev işi yapamamak kendimi yetersiz buluyorum gibi duşuncelere kapılıyorum Zaten bir iş yapamıyorum bide k.v evi temiz tutmuyor ben kendisinden bana temizlik yapsin soylemiyorum ama bulduğu gibi temiz bıraksın istiyorum yemin ederim hep ıyi olmaya calisiyorum saygılı sevgimi gosteren biriyim oyle suratsız ters bir insandan degil ALLAH şahit ve ıyi olduğum icin karşılığı neden boyle anlamıyorum sadece sabırla her şeyin gecerdi umudu ile dua ediyorum az da olsa fikir almak konusmak derrlesmek istedim ondan yazmak istedim simdiden cok teşekkurler ...