Terapistime aşık oldum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Terapistime aşık oldum
-
03-10-2022, 03:22:43Merhaba hanımlar. Ben bir ayrılık sonrası terapiye gitmeye başladım. Terapistim mesleğinde kusursuz. Hastalarının hepsine karşı cok ilgili tahmin edebiliyorum. Ama beni bu tutarlı ve empatik yaklaşımı cok etkiledi. Benim başıma kotu bişey gelmişti, o durumda benim de kızım var dedi, babacan yaklaştı. Orda evli olduğunu oğrendim. Kesinlikle evli birisiyle bir ilişki duşunmuyorum. Zaten terapist olması da uygun değil ve o oyle ahlaksız biri değil zaten. Ama ben surekli onu duşunuyorum. Onların meslektaşlarıyla toplantıları oluyormuş, bir kere beni ona cağırmıştı kendi uzmanlığımla ilgili bişey anlatmam icin. Kabul etmedim bu durumdan dolayı. İnanın hic ona yaklaşmak gibi bir derdim yok lutfen yanlış anlamayın, evliliğe cok saygılıyım. En cok da bu yuzden benim icimi kemiriyor bu durum. Artık obsesyon gibi bir semptom mu oldu anlamadım. Konuşamıyorum da evli birine boyle bişey demem beklentim var gibi anlaşılabilir. Ama daha iyi bir terapist yok, terapiyi de bırakamıyorum yine başa donmekten korkuyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.