Arkadaşlar merhaba, biz iki haftada bir kv ye ziyarete gidiyoruz, kaynım da her zaman orda olmasa da zaman zaman bulunuyor. Henuz bekar. Ve evlenirken aramızda birtakım husumetler gecti o yuzden onun orda bulunmadığı zamanları dikkatte alıyoruz. Aramız hala limoni. Gecen gun kv kaynıma geldi, onun da bekar ayrı evi var, beni aradı, yoğurt mayası getirebilecek mısın bitmiş diye, arada ona gider temizlik yemek filan yapar. Isteydim o sıra, tamam anne aksama esimle uğrar veririz dedim, oyle kapandı konu. Aksama biz de cıktık, eşim kaynimi aradı ve bizi eve kabul etmedi kaynım. Oturacak yer yok abi diye. Cok cok alındım. Ben istemiyorum annesi istiyor onu bile ezip gecti. Kaldı ki oturmaya değil, maya birakicaktik.
Her neyse. Gelelim şimdiki mevzuya.
Hafta sonu orda olucakmış. Yemek yenicek. Ve benim tavrım tabiki soğuk olucak. Ancak ona cay getirip goturmek icinden gelmiyor. Cunku genelde ya kv ya da ben mutfağa gider geliriz, herkesinkini koyarken onunkini pas mı gecmeliyim yoksa eşimin hatrına o davranışını gormezden mı gelmeliyim? Fikir verir misiniz?