Arkadaşlar dun kuzenimin duğunu vardı annemle işten cıktık . Bizim yaşadığımız yere 1 saat uzaklıkta olan kuzenimin yaşadığı yere gittik duğun cıkışı normalde orda kalcaktık eşyalarımız fln hazırdı .
Annem damadın amcasıyla daha once aynı yerde calışmışlar ama annemi tanımıyo adam onlarda geri bizim yaşadığımız yere doncekmiş ona gidip bizide gotururmusunuz demiş . Neyse bindik gidiyoruz oğlan vine uğradılar tam 2 saat oturdular ve herkes bizden rahatsız oldu kız evinden ne işleri var burda gibi kasıntı bi ortamdı yani adamın kalkmasını bekledik keyfini . Anneme anne hadi kuzenimi fln ara bizi alsınlar onlarda yatalım . Milletinin keyfini mi bekliycez dedim yok dinlemedi . Eve geldiğimiz 12 bucuktu . Annemle nereye gitsem boyledir hep başkasına minnet eder başkasının keyfini bekleriz .bıktım artık ve gece akrabanda yatmak varken seni tanımayan adama niye gidip bizide gotur diyosun orda ezik ezik oturdun herkes rahatsız oldu bizden dedim . Ve babam bu olaya sadece guldu . Bende sende haklısın başında adam olmayınca bu hallere duşmek normal dedim . Ve ben cok sivri dilli hatta yılan dilliymişim . Ben kotu oldum . Zengin bi koca bulup luks hayat yaşayacakmışım . Orda ne iş yaptığımı soran herkese ama atanamadı sozleşmeli dedi .Araba alacak imkanımız var ama beyfendilerin ehliyetleri bile yok. Bende yeni ehliyet almaya calışıyorum ama param yetermi arabaya bilmiyorum brn mi haksıızım bu durum normalmi ?