Merhaba. Benim bir sorum var.. Hepimizin başından buna benzer birtakım olaylar gecmiş olabilir. Bu yuzden fikir almak istiyorum. Eşimin bir bayan kuzeni var. Bir cocuk annesi ve şuanda da hamile. Bizi oturmaya davet etti. Gittik. Şoyle bir durum var bizler genel olarak grup gezilerimizde piknikte veya kongrelerde her ne kadar bay bayan karışık olsak da iş ev oturmalarına gelince genelde ayrı odalarda oturmayı uygun buluruz. Ama eşimin kuzeni bayan ve eşi bizi odada ağırlıyor. Buraya kadar da tamam.. Ama dun bir konuşma gecti. Beni cok rahatsız etti. Eşim doktordur. Kendisi de hemşire. Dun hamilelik hakkında konu actı kuzeni. Ardından bu konu saptı. Birilerinin doğum hikayeleri, falann rahiminin acılması, falann suyu gelmesi, filan hastanın kilolunolmaıs nedeniyle orasına ulaşmanın zor olması.. Kadınların doğum yaptıkları andaki bağırmaları. Her turlu konu konuşuldu. Bense bu kondda biraz canım sıkıldı. Sonucta orada kuzeninin eşi ve kendi eşim de var..eşim hele.. O da bazı şeyler konuştu ve ayıp ayıp der gibi bakıyordum. O diyor yine kadınların altına leğen koyuyorlar gelen icine duşsun diye. Guluyorlar. Kuzeni diyor biri klozete doğurmuş.. Eşim diyor Bi gun uc. Parmaklar gosteriyor doğumu gelenlere bakmak icin sırayla geziliyormuş. Guluyorlar.. Bense henuz hamilelik yaşamamış biri olarak cok utandım. Bizim ailede bu tur şeyler konu olmaz. Sizce bana mı anormal geldi?