30 yaşındayım ve hayatımın 29 yılı mutevazi yaşayarak ve bunu savunarak gecti. Hicbir zaman marka takıntım olmadı ve hatta gereksiz buldum. aslında bunlardan tamamen uzak bir şekilde buyumedim mesela en buyuk orneği abim her zaman lukse duşkun bir insan olmuştur ama ben kacınırdım bundan. evlenirken bile hep takdir edildim, eşimin butcesini zorlamadım ne duğunde ne ev eşyasında.
amaaaa şu son 1 yıldır bana ne oldu bilmiyorum kızlar. deli gibi bir marka takıntısı ve sahip olma isteği ortaya cıktı ama oyle boyle değil. mesela araba konusunda tek hayalim ferrari

hadi olmadı en kotu ihtimalle porche da kabulum fakat daha aşağısı olmaz. diğer arabaların hicbiri beni cekmiyor. ev desen ona keza. yalılarda oturmayı filan hayal ediyorum

ne ara bu hale geldim bilmiyorum. dizi filan da izlemem hic, hani oralardan gorup etkilendim desem ki zaten o yaşları coktan gectim. ciddi ciddi gece gunduz bu hayallerle yaşıyorum ve gercekten aklımdan şuphe etmeye başladım. hayal ettiğim şeylere sahip olma ihtimalim kesinlikle yok zira eşimle aylık gelirimiz 4500-5000 civarı
en son google da "zengin olma duası" aratmaya başlayınca kendimi buraya attım