Herkese merhaba,
Bahar yorgunluğundan mıdır nedir kendimi bu aralar bayağı bitkin hissediyorum ve planladığım hicbir şeyi cok istesemde zamanında yapamıyorum.
Memleketimden cok uzakta ozel bir firmada calışıyorum. Şu anki işim cok yeni ve 1 ayımı dolduramadan iş ortamından fena halde sıkıldım. 2 gun once işi bırakıp Kpss mi calışsam, ozel sektoru yapamayacağım herhalde diye aklımdan gecirdim ama sınav hazırlığına cesaret edemiyorum onun da garantisi yok cunku, daha once Kpss deneyimim husranla sonuclandı evde istediğim bir hazırlığı yapamadan 1 yılım heba olmuştu ama şimdi ozel sektorde yıllar boyu calışamayacakmışım duşuncesi yuzunden ara ara moralim bozuluyor. Garantici bir insanım hep ileriyi duşunup gereksiz kafama takıyorum. Yapı olarak cok duygusal, merhametli bir insanım. Her seviyeden insanlarla kolay iletişim kurarım kucuk buyuk ayırmam muhabbet ederim cevremdeki coğu insan beni enerjik, sıcak kanlı bulur ama insan ilişkilerim kuvvetli olmasına rağmen insanlarla muhabbet etmek gelmiyor artık icimden. Cok hevesli bir şekilde işe başlamıştım ama gun gectikce sıkılmaya başlıyorum. Bulunduğum pozisyon kendimi surekli geliştirmemi gerektiriyor ki cok fazla istememe rağmen kendimi geliştirmeye yonelik hicbir şey yapamıyorum.
Kucuk bir olumsuzlukta bile işi bırakma duşuncesi geliyor aklıma ki bu işimi de kolay bulmadım. Uzun sure işsiz de kaldım o durumla da karşılaştırıyorum, hep şukrediyorum ama her şeyi uzun vadede duşununce şu anki calışma ortamında uzun sure kalamam duşuncesi beni sıkmaya başladı.
Hemen kestirip atma huyumu hic sevmiyorum zorluğa gelemiyorum artık hicbir şeye sabrım kalmamış gibi. Ozel hayatımda da iş hayatımda da kucuk bir olumsuzlukta silebiliyorum her şeyi. Bazı şeyleri gormezden gelemiyorum yapı olarak cok alıngan bir insan da değilim ama iş yerinde olan bir tavrı, lafı kafama takıyorum. Empati yapmakta da ustume yoktur. Karşımdaki insanın yerinde olsam bunu demezdim, ben şunu yapmazdım ya da ben olsam boyle yapardım bunu derdim gibi gereksiz duşuncelere kapılıyorum, kafamı doldurmaktan başka bir işe yaramıyor. Her sabah işe kalkmaya uşenir oldum, tamamen tukenmekten cok korkuyorum.
Var mıdır onerileriniz?
İş hayatınızdaki olumsuzluklarla nasıl baş ediyorsunuz?
.
.
.
Calışan bayanlardan fikir almak istiyorum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Calışan bayanlardan fikir almak istiyorum