Amacim icimi dokmek kimseye neyi anlatacagimi bilmedigimden yazmak istedim yazinca rahatliyor insan ...
Eşimle bir yere gidiyoruz susuyo icinden dusunuyo dusunuyo saatlerce etrafa bakiyo sohbet edelim diyorm elimdeki butun konulari aciyorum ufak cevaplar vereerek gecip gidiyor zaman... tamam suanda cok stresli ev icin borca girdik onu odemeyi dusunuyo falan filan ama arkadaslariyla bulustugunda o kdadar neseli ki fotolardan aradigimda ses tonundan net anlasiliyo kahroluyorum uzaklasiyrum ondan vunku benim yanimda maddiyati dusunur oldu arkadaslariylayken sorun yok...
Dun yemege gittik aynen boyle oldu oturduk ee hayatim nasilsin neler yapiyosun tarzindan sorular sordm kizim hakkinda seylerden bahsettim gun icinde neler oldugunu kisa kisa anlattim yok adam yine ayni icinden icinden yasiyo herseyi bu sabahda arkadaslariyla kahvaltiya gitti bir gorun neseli neseli delircem ya bunu ona yaptiracak tek birsey yapmadm ilk defa sinirledim kirildim diye kotu gonderdim onu suratsiz sinirli gonderdim cok uzgunum suanda dedi gitti kapiyi sert kapatip kilitledim ... evet ilk kez oldu boyle yaptm ama cok pisman oldum ne yaparsa yapsin guler yuzu eksik etmemeliydim belkide .. ama bende insanim ve yatmadan once neler yaptm ugrastim iki dakika guzel vakit gecirelim diye bilmiyrm suandaki ruh halimle yazdim doktum icimi bu kadar kotu bisey degil belkide ama cok kirginim uzuluyorm kahrolurum arkadaslariyla yasasin mutlulugunu sevincini bize gelimce stres sıkıntimi olsun yani ben ufak seyler isteyince de kotu kadin mi olacagim...