Hayatı arabesk yaşamak...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Hayatı arabesk yaşamak...
-
03-10-2022, 03:19:08İyi akşamlar, benim sorunum hayatı cok arabesk ve fazla duygu uzerine kurulu yaşıyorum. Her şeyi kafamda cok abartıyorum sanki. Dunya yıkılmış da altında ben kalmışım gibi bir halim var. Aşk acısını bile cok derin yaşıyorum orneğin sadece uc ay sevgili olduğum birini bir yıl unutamadım halbuki o kişi bana cok kotu şeyler yapmıştı. Muzik zevkim bile depresif hareketli bi şeyler dinlerken bile uzuntulu hayallere dalıyorum. Surekli duşunen bir yapım var bu yuzden anı yakalayamıyorum eğlenceli bir ortamda bile kafam hep başka yerde. Bu durumdan kurtulmak istiyorum arkadaş cevrem falan var problem yalnızlık kaynaklı değil kalabalıkta da boyleyim. Bir arkadaşım şey demişti gulerken bile uzgun bir halin var sanki gecmişinde kotu bir şey yaşamışsın gibi. Kendimi değiştirmeye calıştım ama kendimle baş başa kalınca yine o depresif havaya burunuyorum ve kendimle baş başa kalmak hic hoşuma gitmiyor yanımda hep biri olsun istiyorum. Sizce nasıl kurtulurum ve bu melankolik yapımı nasıl değiştirebilirim???