Arkadaşlar biliyorum yapacak bir şey yok ama anlatmak istedim. Zira ben yarın okula gittiğimde bu sorunla yuzleşmek zorunda kalacağım.
Kızlar benim bir arkadaşım var adı Fatma olsun. Fatma ’yı tanıyanlar genelde o kız cok bencil dikkat et dediler. Keza erkek arkadaşım da sevmedi cok bencil bir tip dedi. Bana başta hic oyle gelmedi.
Dun akşam kız beni arıyor bu akşam yapılacak bir şey varmış yardımım gerekiyormuş ama bu yapacağım şey bir gecede gercekten yetişmez.
Fatmacım yetişmez yapamayız dememe rağmen kız ısrar etti. Neyse bu sabah bir ev kazası gecirdim sağ elim kotu durumda. O kadar kanadı ki her yer kan oldu. (Gondersem korkarsınız belki de kızarsınız niye hastaneye gitmedin diye)
Kıza durumu anlattım yakınlardaysa hastaneye bırakıp bırakamayacağını sordum (iki sokak otemizde oturuyor, ustelik arabası var) yakınlarda değilmiş. Neyse kanama durdu ama oynatamıyorum hala elimi cunku o parmağı oynatınca tekrar başlayacak kanama. Yapamam imkanı yok. Bunu da baş parmaklarımla yazıyorum. Ozur diledim yardım edemeyeceğim icin ve elimi de gonderdim.
Kızlar oyle kotu davrandı ki sanki ben keyfe keder ona yardım etmiyorum.
Canım acıdı. Hakkını helal etmedi, bana guvenmiş ben de yarı yolda bırakmışım. Asla karşıma cıkma dedi.
Şimdi ben bu kızı yarın okulda gorursem ne yapacağım? Yani korkum yok ama ne bileyim laf falan sokar diye korkuyorum. İnsanlar gercekten boyle mi Ya??