İyi akşamlar arkadaşlar lutfen bana yardımcı olun kafayı yemek uzereyim dagawmmad acmış olduğum konularda da yazdım 9 yaşın da bir oğlum ve 3 aylık kızım var kamu sektorunde calışıyorum şuan doğum iznindeyim. Sorun oğlum ve babannesi. Yaklaşık her goruşmemiz de gel oğlum opeyim para vereceğim gel oğlum sarıl para vereceğim derslerini iyi dinle babanı uzme para vereceğim bizimle kalırsan para vereceğim yemin ederim her goruşmemizde boyle ve hepsini de aynı gunde soylerler bende lutfen boyle yapmayın paraya cok alışıyor diyorum gercekten de veriyorlar 3 lira 5 lira ellerin de o an ne varsa verirler. Diyeceksiniz ne guzel ama gercekten cok kotu oyuncak istiyor alınamayacak birşey o zaman babanne me giderim alır diyor hayırı bilmiyor bu durumu once kayınvalide me guzel bir şekilde soyledim biz olene kadar bizim paramızdan faydalanın diyor eşime soyledim olsun ne guzel cocuğun harclığı cıkıyor diyor. Hergun okul icin 5 lira harclık veriyorum kucuk bir ilcede oturuyoruz kahvaltı yapıp gidiyor cuma rağmen okul kantinine borc yapıyor cunku ben calışırken oğle arası babanne benden haric harclık veriyor muş şimdi izinde evde olunca ben sadece sabah veriyorum nasıl davranayım cok şaşırdım cunku paraya cok alıştı lutfen nasıl davranayım bana akıl verin yoksa ben mi buyutu yorum biraz once eşim ile konuştum hicbir yorum yapmadı cunku kayınvalide aynısını bugun de yaptı kendi aileme ziyarete gittik hem de onların yanında veriyor halbuki aileme gitmeden once kayınvalide ile onun evinde uzun vakit gecirdik vereceksin o zaman niye vermedin diyorum ki gercekten harclık verecekseniz oğlumun yanında bana verin ben okula giderken ona vereyim ama birseyin karşılığında olmasın diyorum lutfen bana yardımcı olun biraz uzun oldu kusura bakmayın