merhaba arkadaşlar ben hala akıllanmayan tembel bir cocuk gibiyim. oncelikle baştan ozru diliyorum cok uzun yazdım diye, lutfen beni ayıplamayın kınamayın, 30yaşına gelmiş insan bunu nasıl yapamaz demeyin, motive edilmeye cok ihtiyacım var, 30yaşındayım 1 yaşında oğlum var, calışıyorum aynı zamanda yuksek lisans icin tez yazmam gerekiyor ama aylardır bunu erteliyorum, ev işlerinde tembel biriyim, hayatımda da yardımsever gibi gozuken ama aslında bencil(en iyi kelime bu sanırım) biriyim. insanlara yardım etmeyi severim sozde ama etkinliğe gecince oyle olmuyor, biri bana bir iyilik yapınca asla altta kalmam hemen karşılığını veririm ama kendi kendime birine yardım etmeyi hic istemem hep bir bahanem vardır. iş yerinde yapmam gereken işten biraz fazlası yuklendiğinde hemen icim sıkılır, hemen onu da bitireyim sonra rahatlayayım demek yerine o anı kendime zehir ederim. cıkma saatim azıcık gecikse hemen oflayıp puflarım psikolojik olarak cok yorgun hissederim kendimi. ev hayatında da oyle pek misafir sevmem,ayda 1-2 kere ancak ağırlarım. hele yemekli misafir kabusumdur. hesapta yokken birinin haber vermesi gelmek istemesi hemen buhrana surukler beni, gunum kotu gecer. evim de cok dağınıktır. kızım uyuyunca aslında zamanım oluyor akşamları ama tek cop bile atmam tembel tembel yatarak geciririm, elimde telefon oyun oynarım, instagram/face/youtube uclusuyle gecer. tembellik tembelliği geitiryor maalesef

aslında hırslı biriyim her ay kendime hedef koyarım şu kadar kitap okucam, şu konuda kendimi geliştiricem falan diye ama maalesef genelde sosyal medyayla gecer zamanım. 1001kitap uygulamasına uye oldum yıllık 50 kitap hedefi koymuştum, şimdi verimli yaptığım tek iş kitap okumak, yıl sonu geldi diye..tez yazmam lazım hep şu kitabı okuyayım sonra diye diye sacma sapan erteliyorm, şoktayım yani bir insan nasıl boyle davranabilir, oturup tez konusu bulmaya bile gunde bir saatimi ayıramıyorum, ne yapmalıyım bilmiyorum

(
aslında o kadar kotu biri değilim, yuzyuze olsak anlardınız, sadece bu konularda kendime ceki duzen veremyorum, bana yol gosterin lutfen