Merhabalar. Benim derdim heyecanı biten monotona binmiş ilişkim. 7 yıllık bi ilişkim var. Liseden beri sevgiliyiz universite icin de yine aynı şehre geldik.O gecen temmuzda mezun oldu ben de haziranda mezun olacağım. Şuan farklı şehirlerdeyiz yani. Kpssye hazırlandı fakat atanamadı. Dolayısıyla işi olmadığı icin herhangi bir ciddiye binme durumu olmadı. Bunları ilişkiyi genel olarak anlamanız icin anlattım. Şimdi gelelim derdime , ilişkimiz aşırı monoton. Gun icinde cok az konuşuyoruz , asla ilgi alaka gormuyorum . Cok umursamaz goruyorum onu. Bunların yanı sıra işler ciddiye bindiğinde her şey daha kotu olacakmış gibi geliyor cunku aile yapılarımız hayata bakışımız vs de cok cok farklı. Aramız iyiyken aile farklılıklarının ustesinden gelebileceğimizi duşunurken şu sıralar hicbir şeye umudum kalmadı. Acıkcası ayrılmaya da korkuyorum , sanki bir daha kimseyi sevemezmişim gibi geliyor ya da sevilmezmişim gibi. Kulağa sacma geliyor farkındayım ama bende durumlar boyle. Fikirleriniz benim icin cok onemli , şimdiden teşekkurler