Arkadaşlar,
Daha onceki konularımdan bilenler vardır. Eşimle aramızda ciddi kulturel fark var, siyasi goruşlerimiz, aile yapılarımız arasında da farklar mevcut. Zaman zaman bunlar aramızda problem cıkarıyor ama bir şekilde konusarak cozemediklerimizi kabul ederek aşıyoruz. Şimdi eşim ailesinden uzakta yaşamamız icin şehir dışına gitti, işi oturana kadar orda tek kalacak. Ben burda ailemin yanında kalıyorum. Bu arada ailem eşimi siyasi goruşunden dolayı hic sevmez ve zaman zaman bana hep laf sokar bu konuda. Hatta bence ayrılsam mutlu olurlar. Cunku ne zaman suratımı asık gorseler bisey mi oldu bu adam seni uzuyor, bisey varsa soyle, ayrılcaksan ayrıl bilmem ne derler. Acıkcası ailemin bu tavrından da inanılmaz sıkıldım. Eşimle ailesinden oturu bazı sıkıntılarımız oluyor, bazen farklı konularda kıskanclık gibi vb... Evliliğimizin ilk donemlerinde de ailelerin karıstıgı sacma sapan buyuk iki tane kavgamız olmuştu. Onceden eşimle tartıştığımız zaman cok uzulur hayata kuserdim. Her ne olursa olsun savaşıp duzeltmek isterdim. Biraz once yine ufak bir tartışma yaşadık, once biraz uzulur gibi oldum sonra giyindim suslendim tek basıma gezmeye cıktım bir kafede oturdum kahve icip kitap okuyorum. Acıkcası kendımı artık umursamaz olarak gormeye başladım, bir taraftan da diyorum ki kendimi uzdum zamanında yataklara duştum ne oldu amaaaann diyorum. Eşimi seviyorum onu cok ozluyorum ama sorunlardan ve ailemin hep aynı konuları acmasından bunaldım artık.. Sizce eşimden uzaklaşıyor muyum
Umursamazlığım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Umursamazlığım