Arkadaşlar merhaba

Gecen hafta hamileliğim duşukle sonuclandı.3.hamılelik ve 3.duşuk

Eşimde bende cok istedık ama nasıp değilmiş.

Kurtaj sonrası kendıme gelince, doktorun odasına gectık eşimle.tam olarak kendıme gelememiştim.

Eşimin doktora hamılelık icin ne kadar beklemek gerektıgını sordugunu hatırlıyorum.

Mıde bulantısı,halsızlık,baş donmesı vs cok fazlaydı inanın banyo yapacak halım yoktu.cok kanamam vardı koltuk,carşaf,yatak her taraf batıyordu

cok zordu ama razıydım olmadı

kurtajın ertesi gunu, eşim bana ' ye ic kendıne ıyı bak,bıran once kendıne gel,sigarayı bırak , 3 ay sonra goruşurz' deyıp durdu ısrarla ve cok tekrarla.

hava guzeldi sanırım kombı fazla acıktı,uzerimdekı badı hafıf goğus dekoltelıydı eşim belkı bu yuzden bana ' hamıleyken daha guzeldın ' dedı

hatta anlamadım dedım aynı cumleyı tekrar ettı.

en son ne demek ıstıyorsun ne dedıgını bılmıyorsun dedım cvp vermeden odadan cıktı.

ben olmuşum mafvolmuşum hemen tekrar hamılelıgı duşunmesi

hamıleyken mıde buntısı.baş donmesı gibi bazı rahatsızlıklarım vardı şimdiye kadar alışmış olman lazımdı demesı,cok narınsın demesı cok kırdı benı

evet uzuldu bılıyorm ama bende kotuyum resmen psıkolojım bozuldu

dağınık ve karışık yazdım ama bunlara cok kırıldım ve bozuldum

abartıyor muyum ben?

bu arada gecelerı cok gec yatıyor facede oyun ve fılm seyredıyor ve işyerıne eşimi hastahaneye goturecegım deyıp uyuyor işe gec gıdıyor yanı benı bahaneye edıyor
benımle 1 kere geldı doktora ve duşuk yaptıgım gun geldı sadece bu da benı uzdu