Evet arkadaşlar samimi bir şekilde ihtiyacım var diyen ve doğum yapacak(doğum yapanların vardır diye tahmin ediyorum)bir arkadaşa bizim tertemiz park yatağımızı vereceğiz.Sadece kargoyu odersiniz,Allah razı olsun demeniz yeterli.Belki 50 kişi sordu ama ne hikmetse hala elimde.Biz cocuklarımıza oda yaptık, ufak tefek ihtiyaclarımızı yine kızlarımın artık kullanamadığı eşyalarını buradan satarak karşıladık.Artık pek ihtiyacımız kalmadı sayılır.Niyetim zaten cıktığı yere gelmesiydi.Şimdi bu park yatakta boşuna duruyor.Cevremde ihtiyacı olanda yok.Bir bebeğin icinde uyuduğunu bilmem bana huzur verecek.Umarım alan arkadaşta kullanım suresi bittikten sonra eğer hala sağlamsa başka bir ihtiyac sahibine verir.Actığım konularda vardı.Ama tekrar yukluyorum fotoğraflarını.İcine uyumlu yatağınıda gondereceğim.Sevgiler...
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.