Arkadaşlar sabah sabah sinirim bozuldu.8 ay oldu şuanki oturdugumuz evi tuttuk.Ama bilmiyorduk ki ust katımızda catlak bir aile varmış.Adam taksi şoforu ve ickici gece gunduz evde hep sarhoş.Kufurbaz mahallede adı cıkmış.Sabaha karşı gelir 6 7 gibi bağıra bağıra kufurler ede ede olmayacak kufurler ediyor.Millet ickili oldugu icin bulaşmıyor karısına da bu sebepten gelen giden olmuyor.Millet kacıyor bundan.Tepemde koltukları sandalyeleri devirirler.Uyurken uykumdan sıcrıyorum hep.Korkudan hergun sabahlıyorum.Geceleri uyuyamıyorum.Camlarını kırıyorlar karısına kufrediyor.Daha buyuk kufurleri de var.İlk geldigimiz zaman alkolluymuş yine eşimle de kavga etmiş arabayı neden buraya parkediyorsun diye.Sonra eşime kufurler.Yukarı cıktı adam bıcak almaya karısı oglu zor tuttu.Eşim eve geldi sinirli sinirli kavga ettim dedi.O zaman anladım eşime ettiğini o kufurleri.Ayılınca eşime bu sefer kardeşim demeye başladı hatırlamadı eşimle kavga ettigini.Adam 47 48 yaşında bu arada.Bir de hergun benim balkonumdan bile aşağıya doğru camaşır seriyor eşi.Onu gectim Surekli surekli ya tişort duşurur balkonuma ya saksıların ustune duşurur havlu kilim.Eldiven.Corap..Bıktırdı artık kadın.Soylesem dahada tepinecekler ustumde.İnada binecek.Evine gidip soyleyemem adam gece gunduz evde sarhoş ve kavgacı.Karşı komşum tam denk gelmiş sizin ustunuze bunlar sakın samimi olmayın tartışmayın.Dengesiz aile bunlar dedi.Sarhoşken apartmandan bir kadının evinin zilini calıp kufur etmiş apartmandaki adamlar bunu dovup uzaklaştırmışlar apartmandan 10 gun.Bende balkona gidiyim cicekleri sulayım şimdi dedim bi baktım saksının biri yok.Taa aşağı duşmuş balkonun icinde eldiven.Aşağı dairenin balkonunda yine bir havlu ve saksım yerde malesef.Napıyım bir akıl verin.Eşimde yok 10 gundur seyirde.Ben tek başmayım.Tartışsam huzur vermeyecek bu sarhoş kesin.Onları sindirecek bir akıl verin.