Merhaba kızlar, herkese iyi akşamlar. Daha onceden buraya kardeşimin gonul derdiyle ilgili bir konu acmıştık, belki hatırlayanlarınız cıkar yardımcı olanlarınızdan. Şimdi sizin tekrar yardımlarınızı bekliyor. Ben nedense istediği yardımı sağlayamıyormuşum, ya da beni objektif gormuyor bilemedim. Onceki konu icin
buraya tıklayabilirsiniz.
Kısaca ozetleyeyim: Kardeşim 20 yaşında, universitede surekli birlikte grup calışmaları yaptıkları bir cocuktan hoşlanıyordu. Cocuk da "kardeşim" ayağı cekiyordu ama ozel bir ilgi de gosteriyor gibiydi. Bizimkinin kafası allak bullak oldu, buraya konu acmamı istedi sizlerden yorum aldık. Sonradan sevgilisi olduğunu tesadufen oğrendi. O gunden sonra da uzak durdu.
Velhasılı kelam, olayımız şu. Bu cocuk ilerleyen surecte sevgilisinden ayrılmış. Kardeşim ilk başlarda cok zorlandı, surekli ağladı evde her gun gorduğu icin. Sonradan sevgilisiyle falan sorunlar yaşadığını gorunce kardeşime bir ozguven gelmiş sanırım, ben oyle yorumluyorum kızıyor da bence oyle, işte şu anda da flort ettiği birisi var. Yani kendisi ilgi duymuyor(muş) ama ona ilgi gosteren bir cocuk varmış yine aynı bolumlerinden. Kardeşim de umut vermeden konuşuyorum, bana kızmasınlar diyor.

Birlikte vakit geciriyorlarmış yani, bu cocuğa da eski aşığım, oluyorum halleri kalmamıştı. Neyse, bu ilk hoşlandığı kardeşim falan diyen cocuk (hala oyleymiş ama eskiye kıyasla daha az soyluyormuş) bizimkine surekli laf sokmaya başlamış. "O cocuğun sende gozu var, niyeti başka" bilmem ne, hatta onceki gunlerde bel altına varan bir soz dahi sarf etmiş kardeşime. "Senle işi pişirir, seninle birlikte olmadan o seni bırakmaz" gibi. Kardeşim o kadar şok oldum ki bir şey diyemeden kaldım diyor, ardı ardına sıralamış lafları falan. Bu cocuk niye benimle uğraşıyor sevmiyorsa sevmiyor işte ben ne yapacağım abla diye bana ağlıyor birkac gundur. Gercekten cok da duygusal bir kız, benden daha duygusal ve cok kolay kafasına takıyor her şeyi. Takma, umursama bence tiksinmelisin hatta boyle bir tipten falan diyorum ama haliyle boş geliyor laflarım. Siz ne onerirsiniz? Grup calışması yaptıkları icin ve aynı bolumde oldukları icin muhatap olmaması mumkun değilmiş, ayrıca olmasa cok dikkat cekermiş, kendisini de ele vermek istemiyor. Cevaplarınızı okutacağım, cok teşekkur ediyoruz şimdiden.