Arkadaslar merhaba,
Dengesiz bir ilişki icerisindeyim, yada bana oyle geliyor . Gerci bu ben oyle hissiyorsam oyledir ama yinede ben mi yanlıs duşuyorum diye fikir almak istedim.
Erkek arkadasımla 1.5 yıldır birlikteyiz.Eskiden de bir ılıskımız olmustu herneyse. Yaklasık 1 ay once artık ciddi bir adım atmak istediğini dile getirdi. Yazın aileler tanıssın sonbaharda soz falan olsun dedi . Yaslarımız 25 ben o ise 28.
Ben bu konuda biraz cekinceli davrandım bana evlilik farklı su anki ılıskımız gibi olmayacak tarzı acıklamalar yaptı. O asamada da cok iyi davrandı . Ben de hıc ondan sonra evlilik muhabbeti acmadım. Normal yaklastım yani.
Uzerinden 10 gun ya gecti ya gecmedi.Bir haftasonu bulustuk , oyle sinirli ki , herşeyin batıyor bana dedi. Evlilikten korkuyormuş, bende zaten bende hazır degilim dedim. Bunu sen ortaya attın dedim. Cok bunalmış vs , kafası karısıkmış.bende yoruldum dedim bu dengesizlikten ben ılıskıde kendimi goremiyorum dedim , sen istediğinde evlenelim sen istemediğinde konusmayalım. Bu sekile dondu dedim.
Sonra yıllık izne cıktı . Orada bunaltmadım hıc oda cok az konustu etti. Tamam dedim . Bende kafamı dinleyim ama az konussak da soguk degıldik.
Cok yakıstıgımızı falan soyledi bir iki gun ve sonrasında buz gibi bende herhalde evlilikten korktu zorunluluk hissetmesin dedim herşey rutine bindi istediğimizde yapalımm artık dedim mesela haftada ıkı kez aynı gunler bulusuyorduk. Zorunlu olmasına gerek yok dedim . Mantıklı geldi onada.
Eskiden de boyledi ayrılırdı bi 20 gun falan. Ama su an benım boyle ayrılmaya vs tahammulum yok. Dalga gecıyor gibi.
Son ıkı gundur de hıc konusmuyoruz . Aramıyo sormuyor, keza bende.
Boyle gelgitli birini nasıl toparlanır, ya da ılıskı lackalasmıs mı sizce? Arar mı yoksa bitti mi??
Kusluk
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme