Sevgilim beni kullanıp attı :'(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sevgilim beni kullanıp attı :'(
-
03-10-2022, 03:12:04Merhaba arkadaşlar moralim bir haftadır aşırı bozuk. İntihar etmeyi bile duşundum ama sonra kendi kendime telkinler vererek ustunu orttum o duşuncenin neyse uzatmadan anlatayım sizler de bana fikir verin. Şimdi benim aynı dershaneden tanıştığım bir cocuk var 20 yaşındayız ikimizde neyse baya bir tanıştıktan sonra sevgili olduk onunla fakat kendisi hep bir cinsel eğilim peşinde bana yatmayı teklif etti ben ise boyle bir şeyin uygun olamayacağını soyledim boyle kapandı konu. Sonra bir gun film izlemek uzere evine gittim beraber izliyoruz felan bu arada 6 aylık sevgilimdi. Neyse film izlerken beni optu vs fazla yakınlık kurdu ilişki gercekleşmese de birtakım munasebetleri bulunduk ve ustumu acmaya calıştı zorla bende hayır şuan hazır değilim dedim sinirlenip konuyu kapattım sonra tatlıya bağlandı ve evinden guzel ayrıldım. Gecesine bana mesaj attı. İceriği şu şekildeydi: İşte senin yuzunden cehennemlik olucam ahiret hayatım yandı ayrılmak istiyorum sakın ha yuz yuze konuşmaya calışma herkese ne yaptığını anlatırım net tehdit yazdı sen yoluna ben yoluma dershanede de yuzume bakma karşıma cıkma yazdı eğer arkadaşların sorarsa da sevdiği unutamadığı varmış dersin yazdı bende o an ki şok olmamla pek bir şey diyemedim tamam oyle olsun yazdım ama elim ayağım titriyordu sonrasında engelledi ama o gece kendimi oldurmeyi duşunmuştum işte. Beni hic sevmemiş resmen beni kullandı ve attı ben beni seviyor sandım ve ona guvendim cok cok buyuk ders oldu arkadaşlar Allah kimseye şu kalp kırıklığını bu acıyı yaşatmasın kendimi kotu kadınlar gibi hissettim ve onu o kadar cok seviyordum ki. Ailemin yuzune bakacak halim kalmadı boyle terbiyesiz bir şeyi kimseye anlatamadım icimde kalmasın istedim buraya kadar okuduysaniz da her birimiz cok kiymetliyiz bize bunu yapmalarına izin vermeyelim demek istiyorum :'(