Yalnızlık
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Yalnızlık
-
03-10-2022, 03:10:40Hanımlar merhaba. Universiteden 2 yıl once iyi bir bolumden iyi bir derece ile mezun olmuştum. 2 sene boyunca iş aradım fakat torpilim olmadığı icin 500 tane iş başvurusu yaptıysam 3 4 yerden goruşmeye cağrıldım. Hatta cağrıldığım bi yerde universiteden tanıdığım kimseyi kucumsemek istemem ama okulu alttan ders bırakarak zorla bitirmiş bir arkadaşıda gordum. O işe alınmış ama ben alınmamştım. Kpssye calıştım bu sırada evlendim. Sınavdan iyi puan aldım. Atama beklerken mesleğimdeki en iyi kurumlardan biri tatafından mulakata cağrıldım. Sonrasında burda işe alındım. Fakat kurum farklı bir ilde olduğu icin oraya taşınmak zorunda kaldım. Eşimin buraya daha tayini cıkmadı. İş yerinde benim şu an calıştığım bolumde 10 erkek var tek bayan benim. 2 aydır burada calışıyorum. Serviste bayanlar var bi kac tanesi birbiriyle konuşuyor ama benimle tek kelime dahi etmediler şimdiye kadar. Kimseye kotu ters bakmıyorum cekingenim biraz biri benle muhabbete girmedikcede giremiyorum bide ortamda yeniyim. Bi hayırlı olsun falan diye muhabbet bekledim ama yok. Eşimde olmayınca hic bilmediğim bi il olunca kendimi cok yalnız hissettim. İyi bi işim var iyi maaşım var eşim her hafta sonu gelebiliyo bunlarıda duşunup şukrediyorum ama ne biliyim ben mi kafamda fazla buyutuyorum yalnızlığı. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler