33 yaşında bir kadınım, eşim 38 yasında. Ayni yerde gorev yapıyoruz. Hic istemedim ama cocugun ve esimin rahatı icin şarttı. Bir yildir hem evde hem iste beraberiz ve bu durum beni sıkıyor. Onceden ozluyordum. Antrenorluge basladı Sık sık dısarıda ek iş yaptıgı icin kafasi hep doluymuş(!) O nedenle beni dinleyemiyormus. Gebelikte ve dogum sonrasi basladi sorunlar. Iki bucuk sene olacak hala toparlayamadık. Beni dinlememesini onemsemiyor diye yoruyorum. Iltifat eder, sarılır, evde yardımcı olmaya calısır... Bana kendini affettirsin istemiyorum. Ben artik aşkım bile demek istemiyorum, sarılmıyorum, beraber uyumak istemiyorum.. Bugun sabah cikti gec saatte geldi. Elinde bir buket cicek var. Bakmadim, alma sebebini sormadim, tesekkur etmedim. Verdim cocugun eline al oyna dedim. Evli olmayı sevmiyorum ben. Karşısına gecip ben ayrilmak istiyorum mu diyeyim. Benim sorunum nasil cozulur? Uc gundur gecmeyen bas ağrılarım var. Hafta sonu ailem gelecek. Numaradan mıc mıc olmak istemiyorum. Her seyi normal karşıliyor. Sarılmıyorum peki diyor vs. Neden acaba de , sorgula. Bu ciceğe niye bakmiyor acaba bu kadın? Tamam peki nedir her seye???? Bulmus bunuyorsun demeyin. Ben kendime cekiduzen vermek icin ailesiyle buzlari eritmek icin psikologa bile gittim. Karsi taraftan adim gelmeyince bu kadar oluyor. Her sorun dursun iki saril seviş cicek al hop her sey duzelmiyor.
Biz evlendigimizden beri hep bir adet kırmızı gul ile gelirdi. 5 senede ilk defa buket aldi. Ozel bir gun degil. Sıkıntı buyuk demek ki! Inanın sevinmedim ciceğe.
GUNCELLEME: ciceği esim yaptırmamış. Ona gelmis, o da bana getirmis. Cok sevindim bunu duyunca. Daha iyiyim şimdi)