Merhaba Arkadaşlar,

Şu an cocuk gelinler hakkında araştırma icerisindeyim ve bu konuyu kaleme alma niyetindeyim.Ama bunun icin guclu verilere ihtiyac duymaktayım. Onları bilmem, duygularını daha iyi anlamam, hikaye orgulerini dinlemem gerekiyor.

Eğer bir cocuk gelinseniz ve bu korkunc istismara maruz kaldıysanız, ya da maruz kalmış tanıdığınız var ise bana yazmanızı rica ediyorum. Neler yaşadığınızı ve de yaşandığını, duygularınızı, incinmelerinizi ve icinizden her ne soylemek geliyorsa onu yazmanızı rica ediyorum. Ozelden de yazabilirsiniz.

Sizlerden isim ve herhangi bir gizli bilgi talebim yok ve bu tur gizlilik arz eden bilgilerin kesinlikle paylaşılmayacağı konusunda sizi temin ederim ki bana gizli bir bilgi vermenize de gerek yok zaten. Olay orgusu ve duygu akışıyla ilgilenmekteyim.

Beni cocuk gelinlerin istismarına dur demek isteyen ve onları anlatmayı arzu eden amator bir yazar olarak değerlendirebilirsiniz.

Lutfen bana onların sesi olmak icin bu iğrencliği durdurmak icin ufacık bir adım atmamda yardımcı olun.

Sizlere şimdiden teşekkur ediyorum.