Kafam cok karışık
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kafam cok karışık
-
03-10-2022, 03:08:41Merhaba kızlar yaklaşık bir yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilimin beni sevdiğinden değer verdiğinden Emin ’im. Ondan onceki ilişkim o kadar kotuydu ki şuan Allah ’a şukur ediyorum. Sorun şu ki normalde beni kırmamaya calışan cocuk kıskanclık krizine girince gozu hic bir şey gormuyor. Gecen hafta sanırım bu krizin top noktasını yaşadı telefonda konuşuyorduk kavga ettik bana soylenmemesi gereken laflar soyledi cok saygısız kabaydı. ben de kendime bunu yakıştıramadığım icin ayrılmak istedim ve bitirdim. (Kıskanclığının sebebi; babamla calışıyorum. Yurtdışından muşterim geldi. İstanbul ’a yakın bir şehirdeyim babamın işi cıktığı icin ziyaret sonrası muşteriyi benim havalimanına goturmem gerekti. Buna sinirlendi ve kendini kaybetti). Dun yuz yuze konuştuk. Cok pişman ozur diledi bir daha boyle bir olay yaşamayacağımıza bu konularda beni destekleyeceğine ve bu tarz bir davranış sergilemeyeceğine soz verdi. Ama ne yazık ki inanmıyorum cunku bana gore insanlar değişmez. Bunun dışında ne yazık ki beni cok kısıtlıyor. Tum zamanımı ona vermeme rağmen hep fazlasını istiyor. Hic bir seminere kursa gidemiyorum cunku onunla gitmemi istiyor. Kendimi geliştirmem benim icin cok onemli ama bunu onunla yapamıyorum. Ayrılmakla doğru mu yaptım yoksa bu zamanda durust guvenilir birini bulmak zor devam et mi ?