Herkese hayırlı gunler dilerim.
Başta belirteyim her mesaja cevap yazamayabilirim minik bir bebeğim var onla ilgileniyorum ama hepsini okuyacağım.
Babam bu aralar rahatsız pek yuruyemiyor bel fitığından ayağım ağrıyor diyor surekli eşimi arayıp hastaneye gidelim beni gotur getir falan diyor. Buraya kadar sorun yok tabi ki gorevimiz ama eşim artık yaşananlardan dolayı faturayı bana kesiyor.Surekli kavga eder olduk.
Sebepler de şunlar;
1-Biz ev alırken tadilat gerekliydi kimseden yardım istemedik duşuncemiz evi alalım birikim yaptıkca yenileriz gerekli yerleriydi. Babamlat evi gormeye geldiler. Taşındıktan sonra zor olur ben herşeyi karşılayacağım siz uataları cağırın dedi biz yok falan desekte ısrar etti ev hediyem olsun dedi. Eşimde babama guvenerek uataları ayarladı. Ustalar geldi işler bitti babam bende bu kadar para yok sen odesene ben sana sonra vereyim dedi. Eşim cebimizde ne olur ne olmaz diye ayırdığımız ve doğum yapacaktım o parayı denkleştirdik odedik bir şekilde. Eşim burdan babama ofkeli yine de benim hatrıma birşey demedi.
2-Biz bir kere gezmeye gittik sahile hep birlikte yazındı ısrar kıyamet bizi de aradılar gelin değişikli olur diye bende 8 aylık hamileydim o zaman. Eşim baya mesafe koydu ilk olaydan sonra hatrıma arada gidip geldi. Neyse gittik hep birlikte babamın arabayla babam orda bizi bıraktı hanımı ve baldızıyla arkadaşının yanına gitti. 5 dakika gelcem dedi ama yarım saat oldu yok eşimde kızdı kalk gidelim dedi. Neyse biz otobusle eve donduk eşim acayip sinirlendi madem durmicak benimle ne diye ısrar etti ben napıcam orda baban icin geldim falan dedi.
Bu olaydan sonra 2 ay kadar eşm konuşmadı telefonlarıni acmadı neyse babam kusura bakma gelicektim falan dedi benimde uzulduğumu gorunce yumuşadı.
Buna benzer maddi manevi bir kac olay oldu.
Son olayda babama ameliyat ol dedi doktorlar babam calışıyorum diye inat etti. Şimdi ağrıdan kıvranıyor sozde 2 haftadır bizi arayıp surekli hastaneye goturun diye dert yanıyor. Oğrendik ki cumartesi pikniğe gitmişler gezmişler falan. Dunde bizi arayıp evine 5 dakikalık uzaklıktaki okula oy kullanmaya gotursene dedi.
Artık eşim dayanamıyor babamın yaptıklarına. Anlatamadığım olaular oldu tabi şimdi aramız cok kotu ben ne zaman olsun gotur babami senin aileninde birgun ihtiyacı olur desem lafı ağzıma tıkıyor onun ailesi bizim icin herşeyi yaptı. A dan z ye evimizi dizdiler ev aldık hediyeler aldılar pahalı şeyler oğlumuz doğdu altın taktılar ama benim ailem hicbirşey yapmadı...
Sizce babami arayıp tum bunlari anlatıp icimi dokup bizi kullanmayın desem ayıp olur mu?Yoksa eşim mi haksız?Lutfen akıl verin bana artık uyuyamaz oldum kac gundur. Babam ne zaman arasa icimi korku kaplıyor mideme kramplar giriyor.
Bana akıl verin lutfen. Cok uzun oldu hakkınızı helal edin..
Hangi taraf haklı? Tutumum ne olmalı?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hangi taraf haklı? Tutumum ne olmalı?