Benim sorunum sizce ne?
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Benim sorunum sizce ne?
-
03-10-2022, 03:07:56Benim sorunum kendimle alakalı arkadaşlar kendimi bir turlu cozemiyorum. Ben 1 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. İlk aylar balayı havasında gecti. Sonradan ara sıra tartışmalarımız oldu. Yalnız ben cok duygusal bir yapıya sahibim. Eşimle tartışırken surekli ağlıyorum. Direk ağlama moduna geciyorum. Sinirlendim diyelim hemen ağlıyorum. Bunlar sizce zayıf bir kişiliğe sahip olduğumu mu gosterir. Birde mesela kendimi cok iyi ifade edemiyorum eşime. Ufak bir ilgisizlik sezginlesem hemen cocuklar gibi kusuyorum suratım asılıyor. Eşim defalarca soruyor ne oldu niye durgunsun falan diye ama birşey yok diyorum. Ona neye kırıldığımı anlatmak bana cok sacma geliyor. Kendisi farketsin istiyorum ama buda cok zor sanırım. Bunları soylemiyorum eşime sonra icimde birike birike patlıyorum yine ağlamaya başlıyorum. Şuan evliliğimiz yeni oturmaya başlıyor acaba bundan dolayı mı diye duşunuyorum. Ben anlatmadan o neye kırıldığımı anlayamaz ama bazen soylemek de yoruyor beni. Mesela gecenlerde bi ayakkabı beğendim ihtiyacım olan bir ayakkabıydı sonra eşime gosterdim alalım dedi sonra fiyatı cok geldi dedi bana bende birşey soylemedim ama bozuldum, eğer bana derse ayakkabı baktın mı falan diye şoyle soylemek istiyorum ben ‘ayakkabı almıycam ’ istemiyorum diycem. Bozulduğumu bu şekilde gosteriyorum yada ifade edebiliyorum sizce yanlış mı yada siz olsanız nasıl ifade ederdiniz. Gercekten bazen kendimi cozemiyorum.