Cumleten iyi akşamlar
Ben nişanlıyım ama Pek beceremiyorum sanırım.
Hepi topu 1 tanecik eltim var masallah 10 gorumce bi 20 tane de eltiye bedel.
Kendisiyle cok fazla muhabbetim yok yolda gorsem selam verir muhabbet ederim ama kadın bana takık. Kıskanıyor. İşin kotusu beni kotu gostermek icin elinden geleni yapıyor, ben kaynanama gitmiyormuşum o her zaman gidiyormuş falan filan abuk subuk muhabbetlerle kendini iyi beni kotu gostermeye calışıyor ama umrumda mı ? Değil. Benim canımı sıkan kişi kayınvalidem. Surekli eltimin dolduruşuna geliyor. Bugun eltimin kuzeni ofisimizin onunden gecerken gordum bi kahve icmeye davet ettim. Konu konuyu actı. Sen niye gitmiyosun hic kaynananlara bak bozuk atıyo haberin olsun dun soyledi gelmedi hic diye.(kayınbabam gecen hafta ameliyat oldu) napayım calısıyorum babama yardımcı oluyorum dedim konuyu kapattım ama, şimdi ben ameliyatın ertesi gunu hastaneye gittim. Cıktıgı gun eve gittim, 3 gun oncede ailemle gittik. Daha napayım kapısında mı yatayım Allah aşkına? Sinirlendim ve ilk defa tepki gostermek adına aradım. Neden boyle bişey diyosun gelmiyomuyum dedim. Ne bileyim x(elti) ilyeda hic gelmiyo dedi o hep burda sende olsan beraber olurduk ondan dedim kusura bakma yanlıs anlama dedi. Bende o seninle aynı binada oturuyo calısmıyo vakti var, herşeyi gec demekki gelmek istiyor ve geliyor. Biz ayrı 2 insanız o gelir ben gelmem herkesin kendi bilecegi iş. Ki bence bu surecte elimden geleni yaptım dedim bu seferde bana hak verdi. Yani kim ne derse aklına o yatıyor. Ben su zamana kadar eltimin yaptıgı şeyleri hep gormezden geldim. Kıskanmasın diye salak gibi hep ondan gizli seyler yaptım. Nisanlımın halasına mı gittik asla o duymamalı,cunku kızar. Kaynanam bana hediyemi aldı x duymasın kızım uyarısı yapılır. Kendisi benden 8 yaş buyuk ama herşeyi hoş goren benim. Hoş gormekten ziyade takmıyorum aslında,elticilik savaşları bana gore degil cunku. Şimdi ben nisanlımın ailesinin gozunde hayırsız gelinim. Bu aslında benim tercihim. Ama eltimin de ekmegine yağ suruyomuşum. Kuzenime anlatınca seni kotu gostermeye calısıyor onun inadına iyi ol icinden gelmiyorsa bile ara git kudursun dedi. Ben bunu yapmam icimden gelmiyor rol yapamam ki zaten olması gerekenleri yapıyorum.cok uzattım ama size sorum şu;
Şimdi ben;
* eltime herşeyin farkında olduğuma dair acık acık bi konusmama mı yapayım?
*Herşeyin farkında olduguma dair acık olmayan alttan alttan laflar mı sokayım?
*Kayınvalideme onun yaptıgı gibi şikayette bulunup dolduruşa geliyosun mu diyeyim?
*Amannn banane yaa ne yaparsanız yapın deyip gorup susmaya mı devam edeyim?