Şimdi kızlar markette calışan bir adet cocuk var. Şu şok A101 gibi marketlerde. cok beğendim, sanırım 2-3 defa gordum. Ama hep uzun aralıklarla, ilk gorduğumde baya beğendim. bir iki kez daha gittim yoktu. Sonra bıraktım gitmeyi, daha sonra tesadufen tekrar gittim arkadaşlarım da vardı, bak diye ısrar ettiler. bende baktım cok caktırmadan, o da donup baktı bir kac kez. Ama tabi o da beğendi de mi baktı, yoksa bu mal bana neden bakıyor diye mi baktı bilemiyicem neyse sonra ertesi gun gittim yine yoktu, bir iki gun sonra gordum yine geldiğim gibi goz goze geldik bi kac kez
Sonra ben kasaya gittim, markette baya buyuk ben kasadayken baya uzaktaydı arkasını dondu kasaya baktı. Ben baya hoşlandım cocuktan ama ben ne yapabilirim ki şimdi. Markete gitmeye devam mı etsem yoksa bişeyler mi sorsam. Yoksa o da beğendiyse adım atar mı . İşin kotusu ben şimdi memleketime geldim bir hafta gidemiyicem, aklına girdiysem de unutucak. Gerci gidince giderim artık da. Sorun şu acaba ben sık sık gitsem sadece bakışıp cıksam mı, ya da bir adım atıp olmazsa bıraksam mı ?
Birde şoyle kucuk bir detay var ikinci gidişimde bi sebzeyi sordum orda goremedim yok mu diye. Bana baktı ama gozume bakmadan cevap verdi yani yere bakarak cevap verdi cok kibar konuştu ama. Bu yere bakmasından olumlu ya da olumsuz bir anlam cıkarmalı mıyım ki