arkadaşlar merhaba..sizlere bir sorum olacak daha doğrusu sorularım..
1 senelik evliyim..evlenirken ailemin maddi durumu cok musait olmadığından bana pek birşey yapamadılar..yapamadılar dediysem ceyizim tamdı kınamı yaptılar altınımıda taktılar sadece buyuk eşya almadılar ki bizim buralarda kimse almıyor alan da kendi isteği ile durumu varsa alıyorlar..eşiminde cok iyi bir işi var..bende evlendikten sonra cok cok iyi bir işe girdim yani kısaca evimize ciddi miktarda para giriyor..ailem beni okuttu meslek sahibi etti tek kuruş bile yardımım olmadan onlara evlendim ki benden bir beklentileri de yok...ben okurken kardeşim gidip calıştı maddi olanaksızlıklardan dolayı dışarda okuyordum babam yetişemiyordu hem bana hem eve her neyse..dediğim gibi bunlara rağmen ceyizimi de yaptılar altınımı da taktılar sadece buyuk eşya almadılar bana..benimde kardeşlerim okuyor şimdi ayda gonderdiğim 100 200 tl nin lafını yapıyor bana ya millet tanımadığı oğrencilere bile o kadardan fazla burs veriyor..adamın resmen dilinden zehir akıyor ya yılan gibi sokuyor ınsanı sozleri ile...bir senedir duymadığım hakaret duymadığım kufur hem bana hem aileme kalmadı...onur gurur kırıcı şeyler...yaptığı herşeyin minnetini etti ediyor..aileme yardım ediyorsam ki kendi kazancımla kendi emeğimle ediyorum bir lira onun kazancını vermiyorum..annemede maddi olarak vermiyorum eksik birşeyi varsa alıyorum bazen o kadar...o kadarcıkta hakları yok mu uzerimde...istiyor ki biz sefa icinde yaşarken onlar orda surunsun..ailemin onunde sesi cıkmaz eğilir ellerini oper arkalarından etmediği kufur kalmaz ben artık kaldıramıyorum..desem ki ailesiden yardım istiyim ama boş zaten onlarda boyle duşunduğu icin biz bu hale geldik...
kızlar bana bir akıl verin ben mala bağladım iyice..boşan diyeceksiniz ama başka onerilere ihtiyacım var onu zaten duşunuyorum..adam terbiyesiz edepsiz hayatımda duymadığım işitmediğim şeyler duydum işittim ondan 1 senede..karısının namusuna bile laf eden bir adam..
not: son soylediği herşeyi kayda aldım..attığı msjlarında ekran goruntusunu aldım işe yarar mı??
İnsan değil YILAN ile evlenmişim....
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- İnsan değil YILAN ile evlenmişim....